Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hétfő reggel vettem, délután utaltam tegnap ki is ért kínába mire megjön a cucc egy frankó árat tudok kalkulálni :) - lehet elindultak a diszkónól az ajtó felé......
usd felugrott 0,29%r, mi meg 6% esés felett voltunk és csak 2 hét .. a 16 %os alompapír gyorsan elveszejti így a kamat értékét https://imgur.com/a/lfDfEbL
Ha egyszer unatkozol akkor olvasd el valamelyik papír kibocsátási tájékoztatóját akkor lehet megérted. A hozam meg a a kamat nem ugyanaz. Jelenleg alacsony kamattal adják a hosszútávú papírokat, amitől a jelenlegi pálya kicsit jobban néz ki, de ezért nagy diszkonttal kell eladni a papírt, ami majd a lejáratkor lesz kemény, mert a 10 MRD hitel megkapásához 13-15 MRD a kibocsátott papír névértéke amit lejáratkor kell visszafizetni. Érdemes lenne az elemzésközpont vagy a Bence Balázs ehhez kapcsolódó anyagait átnézned, hátha megérted.
de usd 0.9406+0.0089(+0.96%) ennyire nem megy 396.020
+6.660
+1.71% lehet csak orvbán beszéde miatt húzták vissza tegnap, h ne 400assal kelljen ünnepelni ma.... ha a beszéd lement, már kit érdekel mi lesz uhh szegény trollcsapat ismét shortban ülnek
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)