Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szinte biztos vagyok benne, hogy az infláció elleni harc ezennel véget is ér, jönnek az évekig tartó 5%+-os inflák odakint, ami nálunk legalább 10%+ lesz... :( Hacsak nem lesz egy brutális recesszió, mert akkor meg pénz nem lesz vásárolni, na az majd letöri az inflát, bár ahogy most néz ki, újra bekapcsol majd a pénznyomda, brrr-brrr, mindenkit is megmentenek majd
és tegnap kiszálltál belőle vagy még tegnapelőtt? 402 ről short? a nem lekötött portfóliód mekkora %ával nyitsz poziciókat? 380at a kereskedésre szánt szabad összeg mekkora %ával nyitottad? most milyen poziban vagy milyen irányban? mi alapján nyitod, be tudsz linkelni egy chartot? Mik a money managment szabályod? taníts, mert én is szeretnék sokat keresni és nem tudom! ezért dühít a dolog
Egy névtelen fórumon ilyen állításokkaal dobálózni, pont annyira értelmes mint az óvodában bizonygatni, hogy : "DE AZ ÉN APUKÁM AKKOR IS SOKKAL ERŐSEBB!!". Őszinte leszek. senkit se érdekel, főleg onnantól kezdve hogy semmi nem támasztja alá, illetve az hogy te MINDIG a jó irányba állsz és mindenen is maximumot keresed... Nem is beszélve a 120 Milláról amit úgy forgatsz, hogy még Elon Musk is megirigyelné. Szerintem ülj be a királyi székbe és biztos egy év alatt átugratnánk még a németeket is egy főre jutó GDP-ben. ON: Ti mit vártok CS kapcsán ? Ahogy nézem a többi topikban már megjelent, hogy kap egy svájci injekciót ~50 mrd CHF értékben, illetve a FED 2000mrd USD értékben növeli a bankok likviditását --> ők is pénz pumpálásba kezdenek . Innentől szerintem borítékolható, hogy a FED megáll, de minimum lassít EKB még kérdéses, de szerintem most még a spekák rápróbálnak a CS-re, hogy mennyire lehet szétverni aztán bevásárolnak... Talán el lehet kerülni a 2008 2009 es bizalmi válságot, de ez még nem biztos, mert a kapzsiság vezérel mindenkit. Az meg nem nézi a holnapot.
és még ki is plakátolja a mutyibanda a sikert hogy megerősítette a forintot mert 1EUR = 1HUF . 250x jobban élünk most mint amikor a baloldal kormányzott !
Terheléses támadás érte a forintot. Mnb swap tendert 395-ön fogadta, BNP Paribas vette a lapot és az ügyfeleinek shortot tanácsolt. Ezt segítette még a nemzetközi helyzet. Egyszerre arany, usd fel, olaj le. CS volt -30% körül, SNB nyugtatott.
Pár itt fórumozó miatt esett be a piac, amit Géza megspékelt a szokásos fura százalékaival. Az ellenzék szerint hamarosan 300-310 lesz a Ft, a másik oldal kitart amellett, hogy inkább 600.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)