Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Olyan cuki, amikor evidenciaként mondogatod, hogy valami azért lesz úgy, ahogy, mert a fidesz azt akarja :) Ugye tudod, hogy ez nem olyasmi, amire egy éjszaka alatt törvényt lehet megszavaztatni?
Azért az nem olyan egyszerű.. A selyemzsinórt is azért kaptuk, mert USA-ból is szépen néznek a királyunkra a palotában meg a bátrakra.. most nem adják azt az imf hitelt se csak ugy oda majd, csak ha megvárták, hogy a kormányunk távozzék először majd akkor.. Az eu dettó szerintem.. Szóval vagy találnak alternatívát vagy talán nem véletlenül sopánkodik a jegybankelnökünk sem, hogy nem kellett volna a tűzzel játszani eddig a gázpedálba állva..
Gondolom mindenki hulye, hogy menekul ele, ilyen kis arnyekbankok miatt, mint tea l a Credit Suisse. Ertem, hogy valaki tele van papirral, de azert mindenki hulye, csak o a gozmozdony
Feleségem szokta mondani, mikor rokon panaszkodik, hogy nem jönnek ki a havi fizuból, hogy ő simán beosztaná nekik, és félre is tenne belőle. Van itt tartalék bőven.
Finoman szólva nem csipázom az ország vezetését, de ez az egész esés ez túlzás világszerte, azért mert 3-4 kis bank csődbe ment a több száz apró amcsi bankból...megint nagyokat kaszálnak néhányan a pánik gerjesztéséből, kivéve ha tudnák valamit amit tesznek közzé.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)