Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ne játszd már itt a hülyét! Amerikai érdekszférában vagyunk, NATO tagok. A NATO veleje az USA. Ha a ruszkik megtámadnának minket, az USA-ra támaszkodnánk, hogy megvédjen. Vízumnélküli beutazást is kaptunk, mint baráti állam. Joggal várja el, hogy ne szarjunk a küszöbre. Az EU dettó. Onnan meg a zsé jön, amit ellopnak. "Milyen alapon avatkozik bele?..." Jóisten. Játszuk itt az hisztis kamaszt, mint Orbán? Nekünk csak jogaink vannak, de kötelezettségeink meg nincsenek?
"kozma_feri
2023. 03. 03. 10:37
Előzmény:
Fsociety
Lessük éppen, hogy hol kéne megint
beleadni. Megvárni a ma délutánt, vagy már most. Mindenképp ma kellene,
hogy a hétvégi kamatot el tudjuk tenni és hétfő reggel már pluszból
nézzük a nyitást. Ha nem lesz nagy világvége jövő héten, akkor simán
visszajöhetünk 370 felettre picivel." **************** hát világvége lett! de csak nálunk! ez alatt a 10 nap alatt picivel 370 felett vagyunk, hisz mit ér 23 FO$rint? egy zsömlét sem kapsz érte! Eredmény: Fo$rint +5,34% korona +1,69% zlotyi +0,16% szerb dínár +0,06% bolgár leva +0,01% román lej -0,01% usdeur -0,7% pedig velük együtt megyünk, ha az érdekek úgy kívánják ;) ha velük tartottunk volna ebben a 10 napban, most 370en lennénk, de nem vagyunk, Mert az elmúlt 10 napban orv bánék eurónként fél zsömlét elvett minden Magyarországon élő dolgozó vagy nyugdíjas embertől! https://imgur.com/a/kVdYUt1
Törölt felhasználó2023. 03. 13. 21:55
Na mi legyen? Szerintem megyünk vissza, komolyan gondolkodom eur eladáson.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)