Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Cseheknél tankoltam, 39 kacsa a literje. Olyan 1.5 euro, 650 Ft. Német kúton 1.7 euro. Itt minden van. Egy palotában bérlek egy apartmant, 85 eur egy éjszaka mindennel. Teljesen új az egész luxus színvonal.
Küldj egy fotót a "tisztánlátó" Schmidt Marcsinak hogy Németország létezik és virul. Mondjuk ahogy elnézem a rusnya fejét nem csodálom hogy nem lát rendesen. :) Azt meg a jó édes anyukájuknak meséljék be hogy a kedves Petike fiacskája nem egy beépített Fidesz ügynök az LMP-ben.
A bennfenteseknek miért így üzenne ? Másoknak meg minek üzenne ? Nyilván lehet némi színház a cicaharc csak a balhét majd valakinek el kellene vinni. Ez inkább lesz egy "öszödi beszéd" felvezető, csak még nem döntöttek ki mikor mit mondjon. Neki viszont arra is gondolni kell ha borul a bili ő akkor is marad 25 ig.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)