Én támogatom az ötletet! Gondolom rajtam kívül még sokan vannak így vele. (A kiszorításhoz 90 % fölé kellene menniük, de ha megtennék a 685-ös ajánlatukat, akkor erősen esélyes, hogy elérnék ezt a tulajdoni arányt.) 😀
Ezt a barmot! Látja hogy nincs vevő erre mit csinál? Piacin beborítja hát esze nem sok. De ez a vezetőség is 0-a. Kérdezném Miért van szükség ennek a banknak tőzsdei jelenlétre? Szorítsák ki a megmaradt részvényeseket 685ft-os áron. Ennek így semmi értelme több éve vegetál az árfolyam.
„Az MBH Jelzálogbank a továbbra is törékeny tőkepiaci környezetben is fenntartja rendszeres piaci jelenlétét. Kibocsátói részről azonban a folyamatos piaci jelenlét a mennyiségi és az árazással kapcsolatos szempontok alapján is alkalmazkodást igényel. A mostani kibocsátáson tapasztalt jelentős érdeklődés mindenesetre azt mutatja, hogy igény van a jelzáloglevelekre, amik változatlanul az egyik legbiztosabbnak tekintett befektetési lehetőséget jelenthetik” – mondta Nagy Gyula, az MBH Jelzálogbank vezérigazgatója.
Azt mondjuk simám el tudom képzelni, hogy az elsőre idiótának kinéző 460-on és alatta dobálózó versenyző/k egyszerűen csak átcserélte/ék a részvényeiket Mtelekomra. Így már picit érthetőbb lenne a story. 🤔
TAKAREKJZB