Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én a shortot keresem,de értelemszerűen nem szeretem ha ellenem megy a piac,a fene se gondolta,hogy az amcsik az utolsó órára hagyják az esést.21 kór kaptam short jelet,de egy órával a zárás elött már nem nyitok poziciót,mert napon belül mindig zárok.
a délutáni shortjaim meg zártam,benne volt a pakliban a fej-váll egészen 21 íg
igen jól láttan, 21-kór daxnál és sp500 nál is short jel jött,jöhetett volna 19 után egyből akkor nem zárom a fúl shortom,rendes volt megvárta az eséssel mig zárom a shortjaim :)
Amint várható volt, lefele indultak. Ma csodálatos nap volt ismét,sikerült belongolni, majd beshortolni szépen a trendeket. Daxon 8660-ig sikerült longolni, utána már nem mertem...
Már bocs, de mi a búbánatért a longot keresed ezen a piacon amikor az elmúlt 3 héten bármikor shortoltál volna akkor max egy napig lettél volna bukóban.
ezzel a kijelentéssel a zárót megvárnám.
Szerintem elég gyengus.
A nagy rést betömték, de ha visszahúzzák, akkor nemhogy holnap, de holnapután sem hinném hogy long lesz.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?