Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Az átölelő gyertyát figyeltem volna, mint eshetőséget, de nem nagyon volt/van hozzá bizodalmam: TÚL NAGY a pénteki eső előtte. Túl nagy annak a dinamikája. Egy lassuló esésre, egy kissebb gyertyára könnyebben megcsinálná/megycsinálhatná. Jelenleg nálam még mindig megfigyelés, akkor is ha reggel bántam, hogy nem longoltam egész eddig. Hogy nem longoltam, mert az rsi azt mondja, mert a rés azt mondja. ...azt gondolom, hogy az rsi nem mutat MOST semmit amúgy sem.
Túladott és nagyon, de a dax nem igazán tud törődni vele. Én venném, de az én tőkém nem fordítja meg: kevés hozzá!
(Pedig de jó lenne!)
sp kvázi átment a 200 naposon(még törékeny),daxnak 900 fölött van az első kor. szintje,aminek az elérése már az eső trendcsatorna törésével járna,9.140-nél eldől,hogy ennyi volt-e a le,vagy még nincs vége(szerintem)
846-ról dax,short,már nem igen megy az amcsik után,ha pedig 6 után esik amerika,dax is esni fog
Törölt felhasználó2014. 10. 13. 14:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
nálam óráson a 860 fölé zárással már ford jel van,a 880 szint de óráson már a 945 lenne a szintje ami már szerintem erős kell,hogy legyen neki,910-920 ig azért még szerintem elmehet
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?