Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
a piros nyíllal jelölt következik lefelé 8300-8350 között. Ez vélhetően simán bele fog még férni ebbe a mostani nagyobb lélegzetű technikai korrekcióba.
Mondtam én, hogy nagy a pofám. Tessék reggelre rendesen felhúztak mindent. Jó azért még nem olyan vészes de ma lehet beindítanak egy short covering rallyt.
Akkor még tanulnod kell ifjú padavan :)
Viccet félretéve én kint (és ez igaz itthon is) két dolgot mindig betartok. Nem ülök fel az első óra mozgásának, mert ez nagyon sokszor szembe irány, a másik pedig, hogy az intézmény mindig az utolsó 1-2 órában mutatja ki a foga fehérjét (c vakmajom) azaz ad vagy vesz.
Abban viszont igazad van, hogy nehéz ebbe a shortba beszállni, meg úgy általában a short nagyon nehéz kenyér, a bazi nagy visszatesztek és kirázások miatt (lásd 4 ker. nappal ezelőtt).
Most persze nagy a pofám, hogy kerestem a shorton, majd megkapom még a piactól nemsokára :) ahogy az lenni szokott :)
Pedig a FED-bubi miatt éppen estére szokták beejteni, addig még megy a reménykedés. Szvsz 1800-ig megyünk, onnan meg vagy vissza, vagy tovább le akár 1600-ig.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?