Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Tudod este voltam a siófoki mólon horgászni, fogtam pontyot és mellettem is fogtak fiatalok, a mostani rend szerint, ha elmegy a horgász, akkor meg kell ölni a halat.....hát ők ezt úgy tették, hogy végigrugdosták a halakat a mólón, mindenki végignézte, én szóvá tettem ... verekedni szerettek volna, de el lettek zavarva a mólóról, pedig higgadt voltam......de ez kínzás és brutalitás.....
Egyáltalán nem látom shortosnak a Daxot. Zajlik egy abszolút helyénvaló technikai korrekció, amire 1-2 hónap múlva az önjelölt hontalan guruk már mint Nagy Short-ra fognak emlékezni és utólag megfestve óriási profitokról fognak beszámolni:
ha európa motorja Németroszág beadja a kulcsot akkor annyi! márpedig ez történik. draghi mondhat bármit nincs ami beinditsa a növekedést ez nyilvánvaló. pénznyomtatás orrba szájba megbukott. rossz adatra nem fogják tőbbé megtépni a tőzsdéket a befektetők VÉGRE!:))))))
Törölt felhasználó2014. 10. 14. 12:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
A modoráért amit Pomperjjel leművelt.
Törölt felhasználó2014. 10. 14. 11:58
730 ról egy shortot rányomtam,a következő órákban tőrni kellene a 680-at
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?