Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Bocs, beteg a gyerek, nem sok kedvem és időm akad most tőzsdézni (remek éjszakáim vannak, és nem az ellenem menő piac miatt)
De ránéztem két sírás között sp-re, és azt látom, hogy a korábban, kevésbé meredek eső csatorna alsó vonalánál mászik most éppen felfelé. Ha úgy tetszik lehet csapda van benne, a további, meredekebb esésre váltáshoz ez a visszateszt. link
Szerintem türelem, nézzük meg a swinghez hova zár. tegnap is este 9 után jött az igazi fekete leves. Ez is képes mindenre. Pedig most sp-é a pálya! (Mindazon által ezt az elméletem támasztaja az is alá, csak most mászott vissza az alsó boillingerszalagba D1-en, szóval nem érzi jól magát alatta. Úgyhogy türelem, figyelem!!)
Minden elismerésem a daytradereké akik ebben a volában is bírják idegekkel/tőkével. (Persze ha előbbi van akkor, utóbbi is akad)
U.i.: Nagyon kihalt a topik a délutáni "civakodás" óta -remélem nem kiment mindenki a pályára "lejátszani"! ;-)
nem tört 670 ,ezért inkább zárom a shortom,dax valamiért tegnap óta erős,már a tegnapi 200 pontos emelkedése is erre utalt.
Szerintem ma már nem is fogja tőrni ha eddig nem tette.
Törölt felhasználó2014. 10. 14. 13:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
Itt nem is ezzel van a baj, Én is rengeteget tévedek, de a stílus a személyeskedés és az arcátlanság az kérdéseket vet fel, ezt bátorkodtam megjegyezni....ennyi
Elítélem a személyeskedést, minden szinten, én is megfogalmaztam a véleményem és Ő sem maradt ki, csak Vele Én tudok értelmesen is beszélgetni, ezzel az emberrel meg képtelenség.Ennyi...
Te minek tartod Magad? Mert egy épp normális gondolkodású teljes segítőkész egyéniség nem úgy válaszol ahogy Te......Szerintem amit gondolsz, annak valószínű a fordítottja igaz.
ha egyenlő mércével mérnél,nyugadton kűldhetnél moderátori jelzést annak a fórumtársadnak a hsz-ei kapcsán is,akivek a hsz-eire válaszolsz a szomszédban.
nem kell nagyon visszamenned az időben és látni fogod,hogy zsigerből osztja a burkolt és kevésbé burkolt személyeskedő és sértő megjegyzéseit,mindezt hosszú sorokon keresztűl
Tudod Benned semmi alázat és inteligencia sincs és sajnálom hogy Nella a két ember között nem lát különbséget.
Az hogy valaki undorító közönséges és bomlaszt az az Ő szegénységi bizonyítványa....... Vannak jó és rossz emberek és ilyenek is mint Te. Én a Te viselkedésed és megnyílvánulásaid miatt is elsüllyedek szégyenemben.
Tudod Benned semmi alázat és inteligencia sincs és sajnálom hogy Nella a két ember között nem lát különbséget.
Az hogy valaki undorító közönséges és bomlaszt az az Ő szegénységi bizonyítványa....... Vannak jó és rossz emberek és ilyenek is mint Te. Én a Te viselkedésed és megnyílvánulásaid miatt is elsüllyedek szégyenemben.
Csak annyi, hogy ezért a magatartásért elsüllyedhetnél szégyenedben....de remélem ki is moderálnak, tudod van egy szint ami alá nem kellene süllyedni és pomperj intelligensebb Nálad sokkal, de mások is , kedves Nella ez a szint ha neked megfelel azt is sajnálom.
Tudod lehet értelmesen vitatkozni csak taxis állandóan személyeskedik és provokál, ezzel nincs is probléma, mert vannak jó és rossz emberek és bunkó parasztok és intelligensek, az a TE problémád ha a kettő között nem tudsz különbséget tenni. Ne haragudj, Nella de amit ez az ember leművel az felháborító, közönséges, undorító.....
Nem a tudását kritizálom, hanem az alázatát, az inteligenciájét és az egész attitűdjét.... ennyi
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?