Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Az élest nem hinném, de a demot kipróbálom lehet már csak azért is, mert chicagoi dologból utóljára úgy is csak gengszterbandát láttam. De ha ez is képes öt secundum alatt lenyúlni a család pénzét akkor ez közel ugyan az :-)
Ha a kérdés a DEMO feliratra irányult, az azért van, mert nem az éles számlámon dolgoztam. FDAX-ban kb 500 EUR kockázatot kellene vállalni egy belépés esetében, azaz 2 konti, ez nekem magas. DOW minit szoktam lőni, ott ennél kisebb kockázattal lehet menni (egy pont 5 usd, 170x tőkeáttét), de ott a forgalom 15:30 után van. Tesztelem a stratégiáimat.
Bár a másodiknál a kiszállót gyermeteg hiba miatt elrontottam, az áttét elég magas, pontonként 25 EUR-ral kell számolni
Ma szépen látszott a BeSS, de nem voltam ma piac előtt, a longgal még mindig óvatos lennék. A többit majd a mozgás és a jel adja. Aki a long fordulatot keresi, sokadjára is nagyot fog s...ni.
Tegnapig egy ékben gondolkoztam, a mai mozgás nem tudom, hogy mennyire erősíti meg (USA), kint még nem dőlt el, most értünk-érünk indikátoron támaszhoz, amiről még bull lehet a piac.
Dax kérdés, agresszív elgondolást követsz. Szerintem még lehet korrekció, sőt a korrekció utolsó hulláma lehet ilyen heves, tipikus bull csapda van a piacokon, azért lehet ekkora az elmozdulás.
Tegnapig egy ékben gondolkoztam, a mai mozgás nem tudom, hogy mennyire erősíti meg (USA), kint még nem dőlt el, most értünk-érünk indikátoron támaszhoz, amiről még bull lehet a piac.
Dax kérdés, agresszív elgondolást követsz. Szerintem még lehet korrekció, sőt a korrekció utolsó hulláma lehet ilyen heves, tipikus bull csapda van a piacokon, azért lehet ekkora az elmozdulás.
Köszi Shorttime, sjani003! Úgy emlékeztem, hogy régebben a dollár volt a menekülő deviza, de most mintha együtt mozogna az indexekkel. Most, hogy kicsit mintha megállt volna a szakadás, elkezdett erősödni.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?