Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
lokális alj
kb 9k körül fut a hetes trendvonal
szerintem is inkább a "vagy nem lesz" az atipikus és jó variáns,legalábbis a trendvonalról egy korrekciós hullám fel,majd 8.500 környéke,avagy innen ath,bármennyire is hihetetlennek tűnik jelenleg
Nem értem ezt a 8900-as támaszt. Azért lenne ott támasz, mert eddig is az volt? De most már jóval a hetes trendvonal alatt van. Az senkit sem zavar? Quaestorosok is a 8900-at mondják támasznak. Az kb. olyan frankó jóslat lehet, mint a fülescsésze 10300-as célára. Sztem 8900 vagy nem lesz, vagy nagyon rossz long beszálló lesz a 8900.
még esik egy kicsikét és belépünk a nyakvonal zónába,utána még esik egy kicsit ée megkeződik a panic :)
lássuk be van rá esély.akár teljesül a cél akár nem ,szerintem be fognak próbálkozni
minimum beijesztés szinten...
Remélem Lulo -1000fokos jóslása jön be nekik és már nem adnak senkinek semmit, USA az egyik rákos daganata a földnek az állandó "kitoljuk az adóságplafont és nyomtatunk lóvét hogy kifizessük", de azért beleszólunk az EU dolgába és irányítjuk is meg csak ott avatkozunk bele a hatalmak belügyeibe, ahol megfelelő mennyiségű gáz és olaj van.....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?