Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A tegnapi saját számitás 723-ra adta a lokális maximumot: az még kevés lett volna ezt megreszkirozni. De Birkanyiiroo (THX!!!) hamarabb jött Roccóval, mint az árjegyző, szóval - eccer élünk :-/
Monnyuk délután, ha lesz UGZ akkor beshortolom a TS-t izibe...
Engem utálnak az admiralnál, szerintem voodoo babát is csináltak belőlem. Tegnap csesztettem cseten őket, meg fel is hívtam őket. Mondta a hapsi, hogy nem lát bele a pénzügyi folyamatokba, de legyek türelemmel és legyek jóhiszemű. :D:D:D (Múltkor befenyítettem őket három nagy felügyelő szervvel is, másnapra jóváírták a pénzt.)
Ami nekem nagyon durva volt az az UniCredit, reggel 9 kor elment tőlem az utalás nekik 11 kor a számlán volt a lóvé...El sem akartam hinni...És kifelé ha délelőtt küldöm ki másnap reggel mindig a számlán a lóvé...
nyugalom jóváírják majd! nem kell aggódni. Idő kell nekik. Legutóbb én előző délután elutaltam a lóvét, másnap délelőtt már ott volt a számlámon! türelem:D
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?