Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
"sp500 1385-90 körül/előtt éri el a trendcsati tetőt, ott valszeg lesz gy kis csata - hullámzás, realizálás
de ha ezt áttöri, akkor sztem a 1400 már nem fogja megállítani
ez jhéten kiderül "
dax.f 6750 nyakvonal, a trend felfele van
naposon itt is a harmadik felfele hullámban vagyunk
1 igen. Másik pedig lezárult egy folyamat amit rajzoltam... innen a ha fel lesz, akk akár építhetik a következőt, viszont ha lefordul akk kb -50 pötty (amit tegnap is írtam) "Möglássuk"
sp 4h,1D-n lehet még dupla csúcs is(naposon akár még tripla is)1.380-nál,de ford fej.is 1.425 korábbi csúcsnál lévő célárral.én ekkora felhajtóerőt ugyan nem látok bele,de bármi lehet
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?