Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Az sp-vel kapcsolatban, teljesen össze vagyok zavarodva, tegnap este két elemző nyílatkozott a CNBC-n, az egyik lefelé látja az irányt 1200-1250 a másik az évvégére várják 1450-re erről ennyi
Bocs, de én az arany Longra gondoltam..
Az én certimet tegnap zárás előtt lecseréltem egy magasabb korlátárasra, nagyon volt a bukta, de az van sajnos,
Dax-ban? Érdekes a dolog, én espével szorosan figyelem.... az most várakozó állásponton van. Ugyanakkor közel van a certi kiütése ish... lehet megcsinálják!
Azért szokták mondani, hogy a certik a legveszélyesebb dolog a tözsdén, csak, hogy a kényszer swing nem nagyon jött be..6520 szálltam be, sajnos idáig vártam, és biztam, meg volt az eredménye, csak másik irányba
A futi nem számít, de a bét kereskedés után 1/2 6 ig számít, ami utána megy az már nem....Tegnap elszabadultam a TS25-től, és szálltam egy másikba, mert nagyon veszélyesnek tartottam, ha tényleg úgy látod, hogy felmegy 750 akkor inkább előb add el
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?