Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Hát én úgy tudtam, hogy ha nem MT4-ben, hanem a web-es felületen van a kötés, mert azt választom, akkor a nálam keletkező hiba nem érintheti a brókercég rendszerében rögzített beállításokat.
De én itt be is fejezem, mert annyira nem értek ehhez, hogy minden internetes és egyéb beállítást, letöltést, chartot, stb. a gyerekeim intéznek nekem.
Nem vicc! Az admiralnál a követő stop a metatraderben van, tehát, ha bezárod, akkor követő stop pápá...
Törölt felhasználó2012. 07. 19. 09:55
Előzmény:
törölt hozzászólás
OK. Szép is lenne, ha a beállított követő stop nem működne akkor, ha a te rendszeredben van áram/net-szünet.
Szóval swingeltél. :))))
De azért ha tegnap ott kezdtél volna swingelni shortban, ahol gondoltad 6620 környéki stoppal ..... :)
Tudom, ajogot fenntartottad.
De lényegében az első swinged jól sikerült. Igaz, hogy long irányban.
Törölt felhasználó2012. 07. 19. 09:54
Előzmény:
törölt hozzászólás
Elég szerény fickó vagy... Merre várod ma a kisasszonyt (dax)?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?