Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Esetleg vmi hírleveles megoldás is jó lenne. Wana szemináriumsorozata... :)
Törölt felhasználó2012. 07. 19. 09:41
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kiváló ötlet és ha nem okoz nagyobb megterhelést, akkor sorszámozd lécci, mert gyűjteni fogom.
Arra az esetre, ha itt engem valaki eléggé el nem ítélhető módon munkával abajgatna és lemaradnék, akkor sorszám alapján keresni tudom a hiányzót.
Majd ha kiadom az emlékirataimban, akkor kapsz a jogdíjból. :)
Roccot mindenki érti, csak én nem?
6705-re várja, de 7000 körül lebzselhet. A kettő közötti 300 ponttal mi van ilyenkor? (705 a legutóbbi esés 68-as fibója, az ok, 7000 alatt meg vonzhatja a rés, de akkor is.)
Gondolom PC oldalon van Wana-nál is a követő stop. Ha bezárod a trader alkalmazást, vagy megszakad a net, akkor oda a követőstopod. A sima SL az szerveroldalon van.
Törölt felhasználó2012. 07. 19. 09:31
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ez mit jelent ? Én nem értem.... Mit, honnan törölt, miért? Milyen kapvsolat miatt?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?