Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Bernanke says there is a theoretical limit to quantitative easing but quickly added the Fed is not there yet. "We still have some capacity at this point," he said.
igen,arra írtam,hogy biztosan akkor,de más nem okozhatta.én csak annyit olvastam itt,hogy azt mondta,nem fordul recesszióba usa,de nem újdonság,eddíg is"csak" lassulásról volt szó
hát igazából akkor kezdődött minden amikor az amcsik feébredtek, de az igazi lökést ha megnézed akkor 16.00 után kapta amikor az öreg épp a lepcsest jártatta...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?