Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
na azt biztosan nem utik ki mostanaban :)
amugy a certi szerintem hosszabb tavu kereskedesre valo, itt 2-3 honapra gondolok....2-3 honapos idotavban siman benne van h nyernio fogsz vele, nem is keveset :)
~ annyit várok, hogy most némi toporzékolás után behal az egész bájzli, pár nap/egy-két hét múlva pedig nyitnak egy mittudomén TS26-ot, véletlenül 6750-es kiütéssel, hogy megint lehessen mivel jáccani...
No mindegy, tudtam én már reggel is, hoy ez benne van a boltban.
Nyugodtak lehettek, hogy ha ilyen közel jár az index az egyes certik kiütési pontjához, akkor azt az Erste már csak a saját tőkéjével is "megsegíti", hisz sokkal többet keres a kiütött certiken.
Ezt kétszer játszotta el velem anno az Erste, azóta már a Saxonál tolom ...
Törölt felhasználó2012. 07. 19. 12:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
látom,grat. és meddíg 740 fölé(de pontra pontosan ám!),mert gondolom a bundestag szavazásnak még fognak örülni picit.
Alex különddíjja ma is a Tiéd...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?