Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ezért kell az ilyen elemzéseket figyelmen kívűl hagyni(érdekvezéreltek és nem feltétlenül objektívek,ráadásul ők se tudnak sokkal többet,mint Te;találgatnak,a múlt történéseiből próbálnak következtetni a jövőre,de ez 2 esélyes)és a grafikonnak hinni.
szigorúan magánvéleményem,de sokszor jön akkor fordulat,amikor senki sem számít rá és már mindenki elhiszi,hogy csak egyirányba mehet.nem volt olyan rég,amikor a legtöbben még 5.000-re várták..
hja ... merre? :) , ... sztem ilyenkor még csak figyelni érdemes , még nincs irány , közte pattog , ... amelyik irányba kitőr a háromszögből , nagy valószinűséggel arra folytatja a mozgást
6705-nél várom a nyári csúcsot! - írja rögtön a címben.
- Igencsak szilárd érvek szólnak amellett, hogy 6705-nél érheti el a DAX a nyári csúcsértékét. Az 5915-nél induló nagy felkör ideális tetőpontja ugyanis itt található.
- Rövidtávon a mai reggel folyamán 6705/6715-nél tetőzik az index, majd több órán keresztül 6650 és 6720 között fog mozogni.
- Míg nem megy 6579 alá, addig a kétséges szituáció miatt megindulhat valameddig felfelé is, vagy 7000 körül kezd el majd lebzselni.
Maradt még pár short certim az ersténél, mielőtt CFD-re váltottam. Gondoltam majd 5800-nál eladom, addig nem is foglalkozom vele. Kb 1 hónapja léptem be utoljára az erstehez, elfelejtettem a számlaszámomat is. :D Erre most úgy tűnik, hogy új shortcerti után kell néznem. Szép kis bukó halmozódott fel... :-/
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?