Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A tőzsde állítólag a jövőt árazza. Hát ha ez a jövő akkor sok jót nem lehet várni a 4ig árfolyamától. Minden száguld, duplázódik , ez meg áll egy helyben úgy hogy kb. 5 hónapja szintet lépett a forgalom.
stromanon keresztül annyit vesz amennyit akar. itt a probléma az, hogy valaki még mindig adja és mindent a piacon intézik. bár az is igaz, hogy ha nem itt intéznék, akkor akkora forgalma lenne, mint a Glosternek.
Szerintem sokkal inkább arról van szó, hogy még nem tisztult le a kép, nem tudják hol a vége, és azt sem tudják, hogy az összefésülések mennyiben befolyásolják az eredményesebb működést. Szóval jelenleg senki sem lát még tisztán, talán a cégen belül sem. Rengeteg még az ismeretlen! Példaként ott vannak a Rheinmetal-os cégek, mekkora árbevételt, mennyi profitot kéne rájuk számolni..?? Még a cégtől sem hangzott el egy mondat sem erre utalóan. Pedig az zsíros dolog lesz, hadiipar ugyebár, nem lehet rossz. Ezen okokból kifolyólag nem mozog érdemben az árfolyam sem, nekem ez a meggyőződésem, nincsen itt az ideje még, lefordítva nem látni tisztán jelenleg!
Látom mai napot is azzal a részvénnyel töltöd, amiből egy darabod sincs. Jó szórakozást, látom te kevéssel is beéred. :) De ennél azért egy normális embernek több kell...
Egyertelmu, hogy nem engedik mozogni az arfolyamot egyik iranyban sem. majd egyszer kiderul, h miert igy volt jo nekik - lehet ki kell razni a felultetett befektetoket (spanyol?) Es ha az mar nincs, akkor elinditjak... talan...
Szerintem még várni kell a fordulatra sajnos! Én abban bízom, hogy akkor fog megindulni, amikor a nagyközönség kiszórakozta magát App, Mtel, Otpben és keresik a kövi jó kört!
Látva a másik 4ig topicban az írásokat, nem a legjobb a hangulat. Nem látom a nagy felbeszélő írásokat, elkeseredett mindenki. Ilyenkor szokott a fordulat jönni.
Tényleg nem akarom túlragozni, de csak a 4Ig-be és az " orbán takarodj" topikba írogatsz. Na már most orbán takarodj részvény nincs, így továbbra is fenn tarom, hogy olyan nincs , hogy van részvényed, de abba a topikba meg sem szólalsz, ezzel szembe itt viszont napi szinten ismétled önmagad. Ez nem életszerű, akár mit is mondasz.... persze jogodban van oda írkálni, ahova akarsz, csak ez kicsit beteges számomra. Én ezzel biztos nem tölteném a drága időmet, persze ha van mit csinálni napközben...
Azért a Deltában sokkal rosszabb a jelenlegi helyzet.... szegények csak várnak és várnak, így minden más papír emelkedéséből is kimaradnak szegények....
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...