Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
700on szépen megpakolták ismét. A másik topicot olvasva látszik hogy nem értik egyesek , a funda és az árfolyam kettő különböző dolog. A kettő sok részvénynél elszakadt egymástól , alul értékelt több részvény. Háború van, bizonytalan helyzet, kevés a pénz a bét-en.
31,6 milliárd cash flow vodafone nélkül. Ahogy írják ha 1 évvel korábban veszik a vodát akkor 182 milliárd lenne az ebidta. Brutál számok ezek. Nem véletlen a scope felminősítés, simán fizetik a hiteleket.
72 milliárd ebidta, ez a lényeg. Vodafone nélkül. Így már érthető a scope felminősítése. Írják a másik topicban hogy kitalicskázzák a pénzt a hátsó ajtón , ezért nincs nyereség. ÉCS, amortizáció és eleve a rengeteg akvi. ÉCS és amortizáció nem viszi a pénzt a kasszából , ezek készpénz kiáramlást nem okozó leírások. Nem vagyok könyvelő de ezt valahogy így szokták megfogalmazni vagy nem? 72 milliárd ebidta , ez szerintem pozitív. Az más kérdés hogy az árfolyammal mi lesz. Sok kicsi lehet megijed és dobni fogja.
kint volt az 17:30-kor már. Szerintem reggel korán fogják kirakni majd csak. Biztos annyira jó a jelentés, hogy azt akarják a reggeli gyors sokk az egekig vigye az árfolyamot :D
oszinten itt en me gsenkitol se ovlastam ezt nemtudom te melyik forumot olvasod lehet ne ma portfoliot de itt en meg nem hallottam hoyg barki is irta volna ezt xD
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...