Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem irtam olyat hogy valaki mondta. Felhívtam a figyelmet mert többször írták hogy 18%kamatnál hogy fog törleszteni a 4ig. Mielőtt belémkötsz figyeld meg miért szidnak engem a 4ig topicokban. Nem azért mert felfele várom az árfolyamot. Sőt, állítólag én vagyok minden esés okozója a 4igben. A fő pesszimista.
Mert ahogy elnezem itt senki nem hamasitja az infokat hanem te probalod meg ugy eloadni mintha hamasitana barki barmit. Szoval varom a valaszodat ki mondta hogy 18%-os kamatu hitelt kapott a 4ig?
Ahogy elnézem a 4ig topicokat, egyeseknek a gyűlölettől teljesen elment az esze. 1., Mit nem lehet azon megérteni hogy az árfolyam és a funda kettő különböző dolog. 2., Legalább a tényeket ne hamisítsák már meg. A 4ig nem 18%os hitelt kapott. Az első kötvényeknél 6 % alatt volt a kamat de akkor még jóval alacsonyabb volt az alapkamat. A következő kötvény kibocsátásnál 6% volt a kamat emlékeim szerint. Most a hitel kamat sem 18%. Úgyanúgy alacsony kamatra kapott mint minden más vállalkozás. Euró hitelt vett fel aminek a kamata eleve nem 18%. Ekkora ebidtanál miért gondolják páran hogy nem tud fizetni a 4ig? A holnapi jelentésből kiderül de úgy tudom decemberben is simán fizetett több mint 20 milliárd törlesztést. A gyűlölködés, hülyeség írás helyett várjuk meg a 2023 évi negyedéves jelentéseket hogy lássuk mi az irány, sőt még a teljes képhez szükség lesz a 2024es évre is várni.
Es igy hoyg mar az allam kezebe van a minsoegrol ne mis akarok beszelni mert midnent tonrketesznek tehat a minoseg az csak szarabb lesz naprol napra.Ugyan ez lesz avodafone sorsa is.
Pontosan de attol meg ez az emebreknek ne mfog tetszeni es ezer tfognak onnna lekoccolni mert minosegbe szarabb mitn a tobbi.Es akkro mar uygan annyiert mashova mennek at. Digi azert volt jo mert olcso volt.
ma is talalkzotam tobb emberrel hogy lepnek a digitol es a vodatol.Nem tetszik neki kaz aremeles. Nem josolok jo bevetelt ezeknek a cegeknek.Nem lesz itt nyerseg hanem csak veszteseg.Portugal papirokkal is mahinalnak ami mar alapbol semmi jot nem jelent.Es ez meg csak a kezdet de mar 700-on vagyunk.meg lesz az a 560 itt is aztan lejjebb is lesz allomas.
Inkább úgy mondanám, hogy esni se tud. 700 körül komoly támaszt kapott. A napi minimummal is csak -0,5%, ahogy azt bárki láthatja (most egyébként visszarakták 0-ra). Egyébként ez nem volt se olyan jelentős hír (kb. egy nagyságrenddel kisebb, mint a Digi vagy a Vodafone, és még mindig nem vehetik meg a többségi tulajdont), sem pedig meglepetés, hogy érdemi hatása legyen.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...