Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Portugálnak van vagy 8 millió darab részvénye, napi pár ezer darabos eladásokkal nem tudja eladni. Nagyon sokáig tartana. Ha eladja akkor tőzsdén kívül. Ezek a napi forgalmak arra utalnak hogy a kisbüfik adják veszik egymás között.
aha akkor a DELTANAL nezd mar meg a lockupos reszvenyeket merre koborlnak xD Jah hogy ott se foglalkozik vele az MNB akkor valoszinu itt fognak.Engem mar ne merdekel mit irnak mert ok azt csinalhatnak amit akarnak.Nekem akkro is tomesnek tunik itt a 700-on.
A Bartolomeu kötelezettséget
vállalt arra, hogy az Alaptőke-emelés során a tulajdonába kerülő 4iG részvényeket
a 2022. év 04. hónap 01. napján megkötött apportszerződésben rögzített Zárástól
számítottan tőzsdei ügyletekre vonatkozóan 12 (tizenkettő) hónapos időszakig
nem értékesíti (Lock-Up Periódus). Az apportszerződés alapján a
Bartolomeu tőzsdén kívüli (OTC) ügylet keretében bármikor átruházhatja vagy más
módon elidegenítheti az Alaptőke-emelés során a tulajdonába kerülő 4iG
részvényei egészét vagy egy részét bármely harmadik személy számára azzal a
feltétellel, hogy (i) a Bartolomeu és az új tulajdonos a tranzakciót megelőzően
közösen írásban értesítik a 4iG-t és (ii) az új tulajdonos pedig egyoldalú
kötelezettségvállaló nyilatkozat vagy külön megállapodás keretében vállalja a
Lock-up Periódust, azaz hogy nem értékesíti a részvényeket az előzőekben meghatározott
időszakban.” Tőzsdén kívül adhatja, volt is rá példa de tőzsdén nem. Ilyen forgalom mellett nem lehet tömésről írni.
Viszont az OTTONE-nál semmi érdemi dolgot nem talált azoknál, akik 2 nappal a letiltás előtt felrántották az árfolyamot. Matolcsi, Matolcsi! A szemed se áll jól b@szod...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...