Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Komoly osztalékot kellene fizetnük ahhoz hogy elinduljon felfelé az árfolyam! De persze az sem biztos hogy segíteni fog ha közben új részvényeket bocsát ki a cég...
Megvan a spacecom 20%a, ismét egy jó hír, mínuszban is van az árfolyam. Akár tetszik akár nem, ez bizony opus 2. Minden jó hírre csak esni tud. Akár mekkorára nő, akármilyen szuper cég , ez az árfolyamban nem fog látszani.
Jönnek az eladók folyamatosan, vevők meg sehol. Kellene megint egy 200 milliós forgalmú nap, lenyomnák az eladásokkal 620ig , tisztulna a kép. Utána pattanhatna. Ez ami most zajlik, nagy semmi pedig mindjárt itt a q4. Már arra sem spekiznek?
nem öntheti ki, főleg az MNB napokban megjelent büntije után amit OPUS-nál adott ilyen kiöntésre csak annyit adhatsz el, amennyit a könyv elbír, ez az MNB új mottója
Osztalék miatt és a részvény visszavásárlási program miatt szerintem még jó vétel. 4ig idén veszteséges ( igaz ebidta szinten nagy lesz a fejlődés), ezért valószínűleg nem lesz osztalék, árfolyam meg látjuk milyen. Megvehetnek mindent akkor sem fog nőni az árfolyam ekkora adósság mellett, plusz NER részvényként van a köztudatban, emiatt meg eleve 50% diszkonton forog szerintem.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...