Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igen. Mint írtam korábban , akkor nem fog zuhanni az árfolyam de a q3, q4ig amíg ki nem derül hogy tényleg meg lesz e az az ebidta amit vár JG , addig nem fog emelkedni.
Nem csak láttam, hanem most is az a véleményem hogy a reális ára 2000 Ft. De nagyon sokszor leírtam hogy ner részvény, politikai diszkonttal forog. Más a funda és más az árfolyam.
Milyen érdekes, a másik topicban az a Rice szól le engem aki szeptember óta minden hónapban, minden hírnél leírta hogy indul 1500ra az árfolyam. Folyamatosan felbeszél, folyamatosan téved, folyamatosan hazudik. Teljesen hülyének nézett amikor 900nál leírtam hogy 670 lesz az árfolyam. Ő 1500at írt én 670et. Kinek lett igaza? Írhattok bármit , szidhattok de az árfolyam engem igazol.
Ez a választási eredménytől nagymértékben függ. Ha nyer az ellenzék akkor ennek annyi , olyan össztűz fog rázúdulni hogy csak néztek. Nem véletlen nem veszik.
Szeptember óta történt egy-két dolog a cég életében is és a nagyvilágban is mint tudjuk! Az 1500 teljesen reális árazás lenne, de ami késik nem múlik...ezt is tudjuk. Hidd el hogy a nagyok nem azért vették milliárdokért, hogy 900-on borogassák majd. Babylon sem 1nap alatt épült...
Nagyon jól tudod miért írom. Szeptember óta megy a felbeszélés, minden hír után jött az 1200-1500as jóslat, és az én leszólásom, mert én 800alá és 670re is vártam. Nos volt 670 is, 800 körúl mozog, de még mindig azt dicsérik aki szeptember óta minden hónapban 1500ra várja.
Törölt felhasználó2022. 03. 28. 14:03
MOL mínusz BUX plusz júj Richter mínusz BUX plusz Waberer's mínusz BUX plusz persze lehet mire leírom már nem pont így lesz :)
Azért megesett már az ilyen a történelemben minden részvénnyel "talán" nem is egyszer! Fontosnak tartottad kiemelni? A tőzsde nem így működik madrid... Rengeteg energiát vesztesz itt napi szinten.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...