Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Csakhogy nem az államnak tartoznak. Ez kötvény amiből a mnb, meg mkb lejegyzett kevesebb mint 200 milliárdot, a többit magáncégek jegyezték. Ráadásul fix kamatozású, 5 év halasztott fizetés.
A tőzsdén nem a kicsik mozgatják az árfolyamokat meghatározó mértékben! Pont az ellenkezőjét kéne észrevenni, vagyis hogy az akvikkal minimális függőség maradt az államal, sokkal kevésbé kiszolgáltatott a cég... Ez a tipikus "fától az erdőt" - itt a nagyok gyűjtik, a kicsik dobálgatják! Hát ezt nehéz összerakni valóban.
Ez a választás nem fradi barca meccs. Ez inkább döntetlen jelenleg. A kormánypárti közvéleménykutatók szerint a fidesz vezet, ellenzéki kutatók szerint az ellenzék, de mindkét esetben kicsi a különbség.
Azért van jelentősége mert a sok kisbüfi pánikszerüen menekül majd a papírból ha nem a fidesz nyer. Ez kb. 20 millió részvényt jelent. Legalábbis ennyi lehet a kicsiknél. Ráadásul ha az ellenzék nyer megindul hadházy, komoly támadásnak lesz kitéve. Kivárás van, a választásokig mindenképp.
Sokkal kisebb a jelentősége mint azt te meg páran hiszitek...az számít hogy az árbevétel kb 15%-a lesz állami megrendelés (a mérete miatt amúgy már szinte megkerülhetetlen) az előrejelzés alapján! Amúgy lesz kormányváltás...? Igaz, a fradi is megverheti a Barcelonát, a labda kerek.
Ez a terv. Csak nem igazán hiszi el a piac. Azért írtam, meg várják a negyedéves jelentéseket hogy ez valóban összejön e. Plusz választás. Tudom sokadszor írom de nagy jelentősége van.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...