Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A kérdésemre esetleg egy korrekt válasz? Mert ez így nagyon gyenge műsor, Madrid! A döglött kutyát nem érdekelsz, de ha minden nap beírod ugyan azt a faszságodat, akkor nekem, mint részvény tulajdonosnak is jogom van hozzá, hogy megkérdezzem: téged, akinek egy darab részvénye sincs ebből, mi vezérel? Miért csinálod ezt? És nem vagy hajlandó egy egyszerű kérdésre egy egyszerű választ adni. Szóval döntsd el, szerinted melyik a betegesebb???? A lányod segíthetne a helyes válasz megadásában!
A válaszodra várok, báttya! Volt egy kérdés sokadszor teszem fel, ne kerűld meg! Ami meg a beteges dolgokat illeti, hát van róla véleményem és nem csak nekem....
Áruld már el tényleg, hogy ebben mit élvezel? Miért jelent ez neked boldogságot? Neked, akinek állítása szerint nincsenek psyches problémái. Valami hidd el, hogy nem stimmel nálad…
Utoljára írok: Írtam,hogy várok osztalékot és mások is írták,hogy várnak és utána írtad,hogy te is várod. Miért hazudnék,mikor a te írásod másoltam be??? (Olvasd el és értelmezd mit írtál) Te írtad,hogy hallottad,hogy nem lesz. Eddig azt írtad,hogy te nem írtad,hogy nem lesz,de látod,hogy mégis te írtad :D Kicsit zavart vagy. Befejeztem.
Az első bekezdésedre annyit hogy az AH bejelentés előtt volt. AH bejelentéskor írtam hogy vettem mert ez már olyan mértékű akvi amire emelkedést várok. Osztalékra azt írtam mit hallottam de azt is írtam hogy ezzel szemben lesz osztalék és megírtam azt is hogy mennyit várok. Ismét egy hazugság a részedről. A 2000es árfolyamról meg már ma is megírtam a véleményem. Funda és árfolyam nem ugyan az, ezt nem érted. Szerintem is 2000et ér funda alapon, de a piac szerint meg nem.
Március 22-én írtad tavaly!!! 640ft-os árfolyamnál!!! Utána 1000 felett is volt :D " realmadrid
2021. 03. 22. 17:28
Előzmény:
orbitalis
Mitől menne fel? Főleg 900ig. Már az összes
akvit beárazta a piac, a 20%eredmèny növekedèsre meg nem reagált.
Forgalom nulla, a választásokig már ne várjunk semmit árfolyam. Szvsz. Annyi kamut írsz,hogy nem emlékszel miket hazudsz!!! Saját magadat megcáfolod és rám írod,hogy hazudok. Akkor tessék a márciusi írásod te beteg:
realmadrid
2021. 03. 01. 16:58
Előzmény:
rice2
"Szövegértés? Elmehet 2000ig elméletileg. Broki haver szerint is dupla ennyit ér de ner papír ennyi a diszkont. Volt ez 1000 felett, opus 800 felett de azóta megtanulták a befektetők hogy mit jelent a ner papír. Monavis rémlik? Egyébként újra azt hallottam hogy nem lesz osztalék. Nem véletlen hogy a 2020ban fizetett osztalékot már belengették 2019 decemberében de most már március van és nagy a csönd." . Te írtad,hogy hallottad,hogy nem lesz és 1 másik beírásodban azt is írtad,hogy azért nem lesz,mert akvira költötték azt hallottad. Tehát annyira hiteles vagy,hogy te nem írtad,hogy nem lesz osztalék,vagy mégis???? Gyógyszert szedd és akkor jobban emlékszel.
Folyamatosan hazudsz. Pl. Nem írtam olyat hogy nem lesz osztalék. Folyamatosan felbeszélsz, átvered a kicsiket. 670re vártam, annyi lett, 800 körülre vártam , annyi lett. 1500ra vártad már szeptemberben, annyi lett? Nem , innentől nem hiteles a szövegelésed.
Direkt visszaolvastam a másik fórumon nyári írásaid. Te 600-on lefelé vártad (egész nyáron írogattad az ökörségeidet,olvasd vissza!!!) Igen én nyáron is írtam,hogy 800-1000re várom és volt 1000 felett is. (600 alatt is ezt írtam) Szeptemberben írtam,hogy akár simán mehet 1200 fölé,de jött a covid és jött több mint 170millió db!!! új részvény és idén a háború. Ezt a kicsiknek emészteni kellett. Gyakorlatilag lassan mostanra tisztul a kép,hogy mi is lesz a cég,de még jönnek nyárig bőven bejelentések. Én tartom a véleményem,hogy 1200 fölé megy,te 600 alá vártad. Na megnézzük,hogy idén kinek lesz igaza.Persze ha a cég a 2Qre nagyot javul az én várakozásom feljebb megy,lehet 1500ra.de őszre akár még sokkal feljebb is mehet :D . Egyébként csak a felvetéseidből pár emlékeztető: Nagyok nem jönnek a
papírba,nem lesz pénz,nem lesz osztalék,mert elköltötték akvira, 2021-ben
írtad,hogy 700 felett sem lesz,megy 600 alá,nem lesz Digi,AH választásokig nem
jön,mert EU vizsgálja,ellenzék nyer,választások előtt mindenki eladja és nagyot zuhan a papír,broki haver mondta,hogy a 4IG felejtős (600-on írtad :D)stb.... Csak megjegyzem,hogy a nyári 600hoz képest a papír +30% felett van. OTP?amit nyáron venni kellett???mert amikor az emelkedik,te mindig beírod :D Megint azt írod,hogy az árfolyam téged igazol??? Miért 600ft alatt van??? Remélem maradsz ezen a fórumon,mert ez most a tiéd :D
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...