Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Tehát továbbra sem válaszolsz…. Miért foglalkozol egy általad napi szinten többször folyamatosan fikázott részvénnyel…. Egyszerűen nem értem és szeretnék erre választ kapni. Tőlem még olyan fórumban egy sort nem olvashattál, amiben nem vagyok érdekelt. Ezért szeretném a tetteidet megérteni. Mi vezérel, Madrid? Válaszolj korrektül, kérlek! A kitiltás meg nem az én stílusom, ezt is engedd el! Szóval miért csinálod?
Ma 2 írásod volt. Mindkettő nekem címezve. Feel felfüggesztett a másik 4ig topicban erre itt sem hagysz békén. Otpbe is utánam jöttél. Egyébként meg ez egy szabad ország, demokrácia van, oda írok ahova akarok. Ne te szabd már meg hogy hova írjak. Van topicgazda, jelents fel nála ha neked nem tetszik amit írok. Egyébként meg nem kötelező elolvasni amit írok. Vagy az zavar hogy megint igazam lett?
talán ha válaszolnál a kérdésemre, az lehet, hogy férfiasabb dolog lenne. Ezt az ( engem követsz ) lemezt meg tedd már félre, rohadt unalmas. Szóval a kérdés: ha ilyen szar, akkor miért foglalkozol vele napi szinten és írod be minden nap ugyan azt? Magyarázd már meg nekünk, ember!!!
Te meg válaszold már meg egyszer tényleg, hogy mi az istent foglalkozol ezzel a szar részvénnyel? A kutya se veszi, broki haver is megmondta, NER részvény, ha bukik a választás, ennek annyi, már semmilyen jó hírre nem képes emelkedni, stb. És többet foglalkozol vele, mint mi, akiknek van is belőle. Szóval szerinted ez normális?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...