Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Már megint nekem írsz. Már mániád lett a követésem, és én vagyok beteg. Eljövök egy másik topicba, itt is rám írsz. Írtam párszor az otpbe erre oda is követtél. Már 3 topicba folyamatosan rám írsz. Nem tünt fel hogy kérdeztem az opussal kapcsolatban? Nem értem ezért kérdeztem. Ha a 4ig-t nem a választási félelem miatt nem veszik akkor még rosszabb a helyzet. Azt jelenti érdektelen, nem érdekli a vevőket a 4ig, nem hisznek JGnek. Szvsz.
Amugy meg mindenki annyiszor irjs le a velemenyet amennyiszer akarja azert lett onnan kitiltva mert nem akartatok hallgatni de shogy elnezem megis ide is kovetitek ot ahogy engem is.mind a kettonkez kippantitottak onnsn azt az egesz topik minket kovet ide.
NER részvény!!!!!.... Jé, ott meg veszik, lófasz választási félelem... Na erre mit mond a broki haver? Ezt nem látta előre vagy csak elfelejtett szólni neked? Azt hittem, abban is van már egy pár jó köröd :)
Nem ezzel van a baj, értsétek már meg. Ti lefele várjátok, ez rendben van. De miért kell ennek a szerencsétlennek naponta x-szer leírni ugyan azt: hírekre sem emelkedik, Ner részvény, ha minden esik, ez mennyit fog, ha bukják a választást, ennek annyi, stb. Ezzel tényleg kiváncsi vagyok: mit tesz hozzá? Ha valaki ezt sokadjára sem képes megérteni, akkor annak igen is psyches okai vannak, vagy pusztán nagyon aljas. És azt sem érti meg, hogy ezért lett kitiltva a másik topikból is. De nincs kétségem, hogy ha visszajön, ugyan azt fogja folytatni, amit előtte.... Hát ezért van már mindenkinek tele vele a töke....Nincs még egy fórumozó, aki ennyi mínuszt kapna, mint Ő, de nyilván szarik rá...
Ellenzéki győzelemhöz a gerrymandering miatt nagy különbségre lenne szükség az ellenzéki javára (min. 3%). Ennyit egyik közvélemény-kutató se mért. (Ettől függetlenül lehetnek pontatlanok ezek a kutatások)
Ha a ner marad hatalmon valoszinu mar nem 2/3al igy joval kevesebb dolgot fognak tudni elnyerni a neres cegek.Akkor nyilvan mas a helyzet maga a 4ig ceggel viszont az arfolyam attol fuggetlenul lefele fog meni.Az arfolyam lemenetel az valaszrastol fuggetlen a ceg eletkepessege viszont valasztasfuggo.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...