Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
ott is van res azt si befogja totlen ielobb utobb de az 560at azt irtam mert talan onnan lehet egy kisebb fordulo majd vagy elotte lesz de a lenyegen nem valtoztat hogy mind a ket res be lesz toltve elobb vagy utobb
nem kell ahhoz a rheimentall esese hoyg a 4ig is essen.Itt mar reg megvan nekik a forgatokonyv 560 adott az hogy utana mi lesz forditjak vagy viszik tovabb a kovetkezo resig azt mar csak ok tudjak.De valoszinu kozre fog jatszani.Minden egyes papirnal a reseket betoltotte itt miert lenne maskeppen?
ugyanis netto trollkodas amit csinalsz csoda h valaki reagal ra egyaltalan azt se tudom miert pont a 4ig-et pecezted ki erre Ott1 set all a kereskedes nutex futur beka feneke lenne hol irkalnod ahol alapja is van
amuyg az is erdekes amikro kifogyto ak logikus ervekbol valtotok szemelyeskedesbe xD Nembaj megszoktam ezt.Ebbol latszik hogy szar papir lesz csak meg probaljatok a lelket tartani benne. Amugy hogy erted midn a ketszer 1000 felett tehat amikr ovolt a tsystemes kitarazas akkor is tartottad a papirt?
te beszelgetsz velem gondoltam valaszolok ha mar kerdeznek.11 beiras ma soknak szamit?Nemtudom neked menny ibeirasod votl 1000 felett hoyg 1500 lesz xD Azt nem szamotlad veletlen?Csak az enyem feltuno?
Pont ez a lényeg,hogy sorban eladogatták olcsóbban azok akiknek még volt több 100edb felett részvényük és nagyon kevesen maradtunk régiek. Jönnek újak,de ők ekkora mennyiséget már nem tudnak venni. Mégis valakik felszívják folyamatosan a papírokat. Folyamatosan fizet osztalékot a cég,idén már 29ft-ot. Na erre sem gondoltak sokan még 2-3 éve és arra,hogy 2021ben 7,1milliárdos nyeresége lett a cégnek,arra sem. Itt valószínű kijelenthetjük,hogy akik eladták nem jártak jobban mint akik tartották a 4IG. (Kivéve akik 1000 felett adták,de hamarosan felette lesz a papír.) Én mind a 2X mikor 1000 felett volt adtam db számomhoz képest minimális pakkot,de utána vissza is vettem és az osztalékból is bővítettem. Fórumra be is írtam. Én ráérek és az osztalék amit kapok több milla :D Nekem nem számít,hogy 750,vagy 900,mert nem adom el. Befejeztem veled. Miért ide írsz mikor nincs részvényed??? 11 beírás csak ma eddig. Ez szerinted normális???
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...