Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Lehet, hogy tapasztalt róka és jól képzett, de saját bevallása szerint is "viszonylag" jól tájékozott a 4IG-t illetően. Márpedig itt ennél több kell, ha helyén akarja valaki kezelni a "jövő árazása" dolgot.
"Gondolom, az összes többi bennfentes ML rallihoz hasonlóan itt sem fog történni semmi." Az Opira gondolsz pld., ahova több száz milliárdos apportot tettek be a rali óta?:)
Tehát: nem kereskedsz vele, de belső infók alapján ment eddig +66%-ot, amit te kihagytál lelkiismereti okokból? Közben azért a felesleges idődet azzal töltöd, hogy próbálod védeni a mi pozícióinkat??? Logikus, csak kra nem értem!
Visszanéztem: júliusban vettem és októberben adtam el. Annál az árnál, amire akkor tartottam. Az infók pedig 3 hetesek. Látszik is, hogy az árfolyamon, hogy erős bennfentes vételek vannak. Gondolom, az összes többi bennfentes ML rallihoz hasonlóan itt sem fog történni semmi.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...