Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Na akkor még délelőtt meg is lesz az az 500??? 400-at átvittük :D 3420!!! "Én megmondtam,fokozódni fog a drámai feszültség. Én nem félek. nincs mitől félnem" :D
Most nem terveztem eladni korán. 700-600 között adtam már egyszer a 4ig-et s nem szálltam vissza. Tanulva ebből is! Vaskosan! Kicsit Est-ben bízok még. Aztán lehet kopp!
Érdekes,hogy mindenki a Konzumhoz hasonlítja,de sokan elfelejtik,hogy ott a 1izedelésnél már szerintem a nagyok tudtak az összevonásról is. Szerintem a kicsik adják mert az összevonás teljesen megzavarta őket,illetve a Konzumot vett abban bízott(nem az Opusba)Opusos meg pont fordítva. Rövid távon az összevonás szar a részvényeknek,de lehet igazuk lesz a vezéreknek és éves távlatban már jó lesz. A mostani árfolyamon már lehet a zavarosban halászni. Könyvbe 3260-280 bevédve,ha 3400-at átvinnénk,mindjárt 500-nál találnánk magunkat. Eddig nincs sok eladó. Hosszú hétvége előtt esni szoktunk,de most kitudja? Közben OTP izmozik.200 felett akarom eladni a 2.pakkom.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...