Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Aki benne van, tudja miért van benne. Aki nincs benne azt nehéz meggyőzni, nem is akarjuk, nem vagyunk felbeszélők. Mi élvezzük az utazást és a 4iG által biztosított életszínvonalat :-) Lehet ezért írunk már kevesebbet ...
Mit jelent az "ilyen kategória"? És miért ne korrekciózhatna? 2200-1500, aztán 2000 felett pihi, simán benne lehet egy 4000-3000-5000 kör, az elliott hullámokban is elég szép korrekciók lehetnek.
Jó reggelt! Ugyan azt tudom csak mondani, mint a hétvégén: tegnap mentünk 10%-ot, hétfőtől alapok is vehetik. Ennek ellenére 1-2 józan (és kevésbé józan) kritikától eltekintve megint üres a fórum! Természetesen lesznek hullámvölgyek (károgók megjelennek) de nagyobb lejtmenetek vsz nem mostanában. Akik rendszeresen ide írogatnak, nem 1 hétre-hónapra, hanem évekre vettük! Mindenkinek szép napot!
Jövő hétfőtől vehetik az alapok. Lehet, hogy itt pihen pár napot 3200 körül, de hogy nem itt lesz az emelkedés vége a jövő héttől várható alap vételek miatt (BUX, FTSE) az azért valószínű.
Hát nem is normálid ami ebben a papírban történik. Nézd végig a tőzsdét. Ez az egy papír ami 2018 szeptembere óta lő ki folyamatosan és semmi hír nélkül. Egy split után ugyan oda fel lett húzva ahonnan splitelték. Egyetlen splitelt papír sem csinált ilyet az utóbbi 2 évben biztos nem. Az biztos viszont h Hetényi ott van Matolcsi alapítványaiban, az mkb vezérigazgatóhelyettese lett amikor az állam megvette és most itt van.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...