Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Könyvet sajna nem tudok es 4ig sincs de ez a papir es a SET ( blockchain) miatt a jovo 2 papírja! Ne hagyjátok a value nak befolyasolni magatok sajna irigykedik!!akkor anno se opimus se konzum se nekem se senkinek nem lett volna!
Bigdeal nagyon jól összefoglalta, én már csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy az elmúlt pár hétben 3 mrd-nyi!! közbeszerzés jött be az ajtón a 4igbe, ha jól látom március 12-e van....nem hinném, hogy gond lesz az idei bevétellel, eredménnyel.
A jelentés után az autós topikból is jöttek sokan és most csend van. Pedig ők megmondták :D Aki nem néz mélyen a cég mögé és nem látja az informatikában a lehetőséget ill. a rengeteg jövőbeli megrendelés lehetőségét,persze,hogy nem vesz bele. Nekünk most ez a jó,mert ezért vagyunk kevesen kicsik a papírban. P/E et nézi,ahhoz persze,hogy kegyetlenül túlárazott,de majd 1,5 év múlva amikor 6e felett leszünk beérjük a normális árazást.
Köszönöm a véleményed! Itt is tele volt olyan "kijózanító" azaz magyarul LEBESZÉLŐ véleménnyel a fórum már több mint fél éve mint a tiéd! Te sem most írsz először, pedig vélhetően 4IG papírod sincs! Én is itt vagyok azóta! 350-nél olvastam, hogy ez a cég be fog dőlni, én vettem! 900-nál olvastam, hogy itt a vég, ez a papír nem mehet tovább! 1400-nál, 1900-nál 2100-nél és szinte minden szinten csak a te beírásodhoz hasonlóakat olvasom néhány jóakarótól, akik más papírban érdekeltek, és esik az árfolyamuk! Köszönjük a kijózanítást, de én 350-től ülök itt, és most 3280 épp a történet! Szerinted világgá megyek ha beesne 2000-re? Válaszoljak? Nem akarok! De aki figyeli a papírt, és a CÉGEKET, az tudja, hogy mi következik! Lehetnek kirázások, én néha várom is, de ennek a cégnek nem itt a teteje józan ésszel sem! De még egyszer tényleg köszönöm a véleményed, majd a következő újabb szintnél várom újra a meglátásod! Ha pedig esik jöhet a vásárlás! És ezt most tényleg jó szándékkal írtam! Nem csak egy papírban vagyok benne, op, konz, wal, de az biztos, hogy ez a legszilárdabb jelenleg! A jövőt nem én, és vélhetően nem te alakítod, de jelenleg nincs ettől jobb, és biztosabb papír!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...