Akkor nem értetted, mit akartam írni. Ez a TACO trade lényege. "Szét bombázom őket", vagyis negatív hírt keltek, amivel beterelem a shortosokat, akik stabil táptalajt biztosítanak a stopjukkal, annak ellenére, hogy negatív a hír, amit Trump közölt, mégis képesek longba állni, mert sok a beterelt: bocsánat: Birka. NQ 29200-ról esett le 28660-ig, majd most 29160? na. Hú de megijedtek...uyge? TACO trade alapján a longos meglátta a lehetőséget,hogy -550, GO, emelkedik, GO GO GOGOGO. Shortos meg kénytelen zárni, ha nem akar úgy járni, hogy holnapra -500, mert csak. Teljesen mindegy a HÍR értéke, ha elpicsáztak, ha szarrá bombázza őket, akkor is lehet longolni, mert a nagytőke arra megy, amerre kedve, amerre a "profit" hatékonyabb, per pill longolnak még. DAX -1,85% NQ ? -0,4% Én ezt már fomonak hívom, hívjátok ahogy akarjátok.
Minden lehet. De nem volt már valami ilyen? "Földig rombolom, egy egész nemzet fog eltűnni" szöveg? Másnap meg, "Irán megkért engem a királyok királyát és én megkegyelmeztem" szöveg. Ja és bocsi de közben csináltam egy jó kis kört a tőzsdén 😉😄 ugye minden rendben van? 😄 Eszméletlen pali
Ez fordítva szokott működni, a chart (árfolyam) reagál a hírre, nem a hír az árfolyamra. Nem a farók csóválja a kutyát (oh, ezt a poént mondjuk ma már ellőttem egyszer :)
Gyanús az olaj mozgása. Erőlködik északra, erőltetnék a longot, de mintha mégsem akarna menni Tesze-toszáskodik, hír ide vagy oda. Mintha valami jó hírt akarna megosztani Trump. HA shortolok is, azonnal stop, mert baj lehet belőle. Margittal a viszonyom Trump miatt már eléggé személyes:D Anyám is lehetne.
USA visszajött a fő támaszai fölé. Kőkemény longot mutatnak be, az olaj is emelkedik, meg az indexek is. Mindenki azt gondol bele amit akar. Én azt,ha támad is: kiszállni jó magasan, tehát push mindent bele apait anyait: lendületből jönnek a nagy esések után: bödön. olaj long index long, a kettő nem barátja egymásnak, mégis ezt csinálják.
Hátha az USA demokrácia és nem banánköztársaság lenne a töhej 250 évével - kimondani is kész röhej, hogy a családfám hosszabb mind amerika életkora - akkor már benfentes kereskedelemért beidézték volna.
Hányszor hallottuk már, hogy porig rombolja Iránt, még az egész nemzetet is elsöpri a Föld színéről kb, aztán pár héttel később meg aláírtak egy megállapodást. Az más kérdés, hogy mi lett belőle mára.
Látni fogják az iráni és amerikai vezetők az olaj charton hogy most már magas lett az RSI, forduló jön a naposon így hát mese nincs, kimennek a kamerák elé kezet fogni.
Olaj volt. Az olaj "esés" dobott egy kicsit az OTP-nek is. Drasztikus kilövés: esést, Csorgás, olajár esés: emelkedést okoz. Valószínűleg 1-2 rakéta miatt nem lesz "nem béke", csak kicsit beszélgetnek egymással,h ejj-ejj, apukám. nem kéne.
OTP részvényesek ide!