Velem többször előfordult ilyen visszaeséseknél hogy délelőtt vettem csak azért hogy utána USA kinyisson és méglejjebb menjen. De egyébként nyilván most is lehet venni, én személy szerint a pakk másik részével várnám meg a jenkiket:)
Ez egy tipikus rossz hozzáállás. 16:30-ig nem veszel? A lényeg nálam mindíg a lehetőség illetve az ár. Időpontra nyitni....háát, ezt tulajdonképpen nem is értem.
Érzésre én msot nem látom bele a 42-t, ahhoz kellene az hogy kiálljon Trump és az Ayatollah és bejelentsék hogy akkor ismét háborúban állunk. Egyelőre ez lehet csupán egy "flash crash" is, amilyen gyorsan változnak a dolgok. Szerintem ne próbáljátok agyonidőzíteni a pozikat és ne 1 nap alatt akarjatok gazdagodni, látszik hogy bolondok mozgatják most a piacot.
A felszabadult tl121-eket gyorsan felszivták a vásárlók. Én arra tippeltem hogy lassú csorgás lesz nyáron, de ez sokkal intenzivebben esik. Szerintem fog ez még lejjebb menni, és ott már adni fogják sokan a tl121-et.
ha így marad, nem lesz nálunk kamatcsökkentés, a Locsi Fecsinek ,meg már kb egy hónapja ki kellett volna vezetni a stoppokat, a kereskedelemből, ha lövik egymást továbbra is ott, akkor cseszheti. Nem hatékony az egész, aki sokat fecseg annak nincs ideje teljesíteni
Gondolatként én most még nem vennék, még nagyon friss az esés és még az USA ki sem nyitott. Szóval a vétel első szeletével várnék mindenképp délutánig, talán 16:30-ig. Utána pedig vérméséklettől függően lehet csipegetni pl. 500 forintonként, de inkább legyen 1000 mert már 1 százalék is majdnem 500. Egyébként én a wizzair-rel szemezek, szépen megütötték :) Akinek van cash-e ne búslakodjon, ilyenkor lehet az optimizmussal keresni kicsit.
Hát én inkább Izraelt látom agresszívebbnek. Úgy viselkedik ott mint egy ezer éves nagyhatalom. Visszatérve OTP -Trump vonal, szerintem az öreg a közeledő gyorsjelentések előtt (amiktől mindenhol jókat várnak) gondolt egyet, hogy megmozgatja ellenkező iranyba is a tőzsdéket. A jelentések előtt majd jön egy pozitív megnyilvánulása tőle és csilingel a kassza nála.
OTP részvényesek ide!