Az erős forint annak a hatása, hogy most a piac elkezdte venni, mert a befektetők a választások után látnak fantáziát a magyar tőzsdében. Szerintem ez fontosabb most, egy 420as eurónál, ha nem várnának piacbarát fordulatot, akkor szerinted jobban vennék? Nem hiszem... Amúgy ha rendeződik az iráni helyzet szerintem az MNB elkezd kamatot csökkenteni, már jelezték, hogy túl erős a forint. Szóval szerintem az erős forint üzenete most sokkal inkább pozitív egy befektetőnek.
ebben a pillanatban a margin fedezetre csoportositanak szerintem... meg akarom várni a heti zárást hogy frissüljön pl a rotácios grafikon is... vannak érdekes meglátásaim... hétvégi videoban ki fejtem, igyekszem elkésziteni... BTC-vel kapcsolatban ha esetleg nem láttad 1-2 napja raktam ki egy elég hosszu levezetést: https://youtu.be/QHBv83vIR_4?si=C3IpP7eNgUaDe_rF A Bitcoin összeomlás magyarázatára és miért volt ez a preferencia novemberben is már... Ami zavart keltett bennem utobbi idökben hogy a usát fel a btc-t maszsivan lefele látom továbbra is... és a korábbi mitázatok eltérnek... ami vagy azt jelenti hogy egyik eszközben tévedek vagy valami más moszgatja itt a szálakat... erre is probáltam magyarázatot keresni a videoban ami a piaci szélességgel esetleg magyarázható és a likviditás csökennéssel aminek az oka a AI hájp elszivja a pénzt, nincs QE, és ami a kripto áramlik töke az is 100 tözsdén 3 ezer szemét token között oszlik el... A piaci rotálással kapcsolatban egy ki igazito meglátást fogok magyarázni hétvégi anyagban
Ilyen korrekciok csak atmenetiek az usaban , megjegyeznem tegnaphoz kepest meg igy is pluszban vannak. Pl tegnap egyik bank csinalt 5% pluszt most -3…. Hetfon mar zoldek lesznek , remelem mi is
Arany csökken, btc 6 százalék minusszal már a 60 000 t nyaldossa. Dniel, mi a véleményed rotációsan ezekről? Hová csoportosítják ezeket a pénzeket? Reméljük hétfőtől kezdve magyar bluekba
Ha Usa nem korrigál van esély egy napi min. lekötésnek...de addig menni fog ez a sávozás 40-42000 között amíg a dollár ilyen gyenge és a forint ennyire erős ......
Én tartok tőle, hogy zárásban beverik. Annyira alacsony ma a forgalom, ha hétvégére kitáraznak az meg fogja tudni ütni az árfolyamot :( Nem akar ez valamiért semmi áron megindulni. :(
R. 40980 ... Usa szép kis réssel le nyitás vix is húz felfelé + 3,5% ... ha nem zár mínuszban az már biztató ....bár ezt kizárnám ,mert Eu. bankszektor ma szépen menetel....
OTP részvényesek ide!