ebben a pillanatban a margin fedezetre csoportositanak szerintem... meg akarom várni a heti zárást hogy frissüljön pl a rotácios grafikon is... vannak érdekes meglátásaim... hétvégi videoban ki fejtem, igyekszem elkésziteni... BTC-vel kapcsolatban ha esetleg nem láttad 1-2 napja raktam ki egy elég hosszu levezetést: https://youtu.be/QHBv83vIR_4?si=C3IpP7eNgUaDe_rF A Bitcoin összeomlás magyarázatára és miért volt ez a preferencia novemberben is már... Ami zavart keltett bennem utobbi idökben hogy a usát fel a btc-t maszsivan lefele látom továbbra is... és a korábbi mitázatok eltérnek... ami vagy azt jelenti hogy egyik eszközben tévedek vagy valami más moszgatja itt a szálakat... erre is probáltam magyarázatot keresni a videoban ami a piaci szélességgel esetleg magyarázható és a likviditás csökennéssel aminek az oka a AI hájp elszivja a pénzt, nincs QE, és ami a kripto áramlik töke az is 100 tözsdén 3 ezer szemét token között oszlik el... A piaci rotálással kapcsolatban egy ki igazito meglátást fogok magyarázni hétvégi anyagban
Ilyen korrekciok csak atmenetiek az usaban , megjegyeznem tegnaphoz kepest meg igy is pluszban vannak. Pl tegnap egyik bank csinalt 5% pluszt most -3…. Hetfon mar zoldek lesznek , remelem mi is
Arany csökken, btc 6 százalék minusszal már a 60 000 t nyaldossa. Dniel, mi a véleményed rotációsan ezekről? Hová csoportosítják ezeket a pénzeket? Reméljük hétfőtől kezdve magyar bluekba
Ha Usa nem korrigál van esély egy napi min. lekötésnek...de addig menni fog ez a sávozás 40-42000 között amíg a dollár ilyen gyenge és a forint ennyire erős ......
Én tartok tőle, hogy zárásban beverik. Annyira alacsony ma a forgalom, ha hétvégére kitáraznak az meg fogja tudni ütni az árfolyamot :( Nem akar ez valamiért semmi áron megindulni. :(
R. 40980 ... Usa szép kis réssel le nyitás vix is húz felfelé + 3,5% ... ha nem zár mínuszban az már biztató ....bár ezt kizárnám ,mert Eu. bankszektor ma szépen menetel....
OTP részvényesek ide!