Csak szólnom kellett és máris napon belül új csúcsra húzták 12800-ig.Szeretem amikor követjük a daxlit,mert számomra jobban kiszámítható a mozgás napon belül.
Mi folyik itt ma? :o Ebéd óta nem nézem, akkor még 12.600 körül járt, most meg bepróbálkoztak a 12800-zal is, de ott 25k eladó van. Ekkor a hurrá optimizmus? Lemaradtam volna valami pozitív hírről?
tudod csak annyit erről hogy itt vidéken szoktam beszélgetni a szomszéd nénikkel, jóban vagyok velük... 10 ből 9 csakis a m1 ről duna tv ből a tv2 ről tájékozódik, már rtl es sorozatokról is lemondanak inkább,mert ott néha bántják a viktorukat... és ők mind elmennek majd szavazni a fideszre, mert adott nyugdujemelést, ami ugye egy vicc volt az infláció tükrében...
én biztos vagyok benne, hogy ebből itt még nem lesz béke. az oroszok most először pedzegették meg a Putyin Zelenszki találkozót, konstruktivan és praktikusnak nevezték a tárgyalást - de ettől függetlenül sztem egy héten belül nagy támadást fognak inditani a Donbaszért.
Putyinnál már annyira elgurult a gyógyszer, hogy Krím Oroszországhoz csatolásának elismerésénél - oda egy szárazföldi korridor biztosítását orosz szuverenitású területről , a Donbaszi-régió elcsatolásánál vagy autonómiájánál és Ukrajna semlegességénél alább nem fogja adni. Most, ez alatt a "fegyverszüneti/béketárgyalás" alatt rendbe szedik a katasztrofális logisztikájukat, és ha nem születik számukra megfelelő eredmény, újra beindulnak. De, hogy abból mi lesz, azt még senki nem tudja.
Bocs a továbbra is offért. Azért "sajnos", mert szerintem jót tenne az országnak a változás, és ez jelenleg csak a fővárosban jelent változást, mert a vidéket "megvásárolták", illetve sok emberhez csak egyfajta ideológia jut el, a pluralizmusnak a szikrája sem. Félre ne érts, nem azt szeretném, ha csak a főváros döntene, mert az jóra sosem vezetne, de vidékiként látom a környezetem és tudom, hogy minden szomszédom a Fideszre szavaz, sőt vannak akik bejelentkeznek a határon túlról, valamelyik ismerősükhöz állandó lakcímre, mert az egyéni választókerületre is szeretnének szavazni. (határszélen lakom) Szóval azért sajnos, mert látom, hallom, és tudom, hogy nem lesz változás, csak a 2/3-ad nem jön nekik össze.
Egyelőre az oroszok csak annyit ajánlottak föl nagy kegyesen, hogy ott visszavesznek a támadásból (Kijev és Csernihiv környéke), ahol amúgy is elakadtak. Nyilván a reményre bármeddig mehetünk, de a rendes tűzszünetre és pláne a békére még egy darabig várni kell.
Hoppá, a béketárgyalások jobban haladtak mint gondoltam. Már az oroszok is pedzegetik a Putyin Zelenszki taláálkozót, persze csak akkor, ha előtte a külügyminiszterek megegyeznek. A külügyminiszterek jelenleg nem vesznek részt a tárgyalásokon.
A Dax emelkedése besegített, 2 perce újból új csúcsra húzták,de úgy látom Otilia elfáradt. Na majd a Mol eladás után,ide vándorol a pénz. Azért a Mol-nak is szüksége volt egy kis emelkedésre 2020 január óta nem járt az árfolyam 2900 felett.
OTP részvényesek ide!