Ha az oti bukja az ukrán és orosz leányt, akkor is alulárazott. Lehet le, és fel, de 15k swingre nem álom. Shortosokat be fogják ültetni és ki is fogják nyírni szépen, komótosan.
Én elsőre 12800 körülre láttam, ahogy látom ezzel akkorát nem tévedtem. :-) Azt nézem, hogy a szentimentfordulatok nálad elég jól mennek napon belül. Te mikre figyelsz? Régiós bankok dax, azt látom, és még?
én nem értem a felvetésed... miért sajnos..? egy országos választás estében a vidéki kisembernek is ugyan annyit ér a szavazata mint a fővárosi nyugalmazott egyetemi tanárnak... ez benne a lényeg... van olyan, hogy a preferenciájuk megegyezik, van úgy hogy nem.. ez lenne a sokak által pozitív vagy negatív értelemben kritizált vagy pártolt demokrácia....
Félig off: Magyarország jó eséllyel sose lesz Skandinávia, de egy demokráciában a hatalmat időnként átadják más politikai erőknek is és nem egy személy akarata (valamint a Propagandaminisztérium folyamatos belső közvéleménykutatásai) döntenek mindenről. A hatalomkoncentráció és a "state capture" mára már olyan szintet ért el, hogy a jobban hasonlítunk egy, a közpénzek szűk körben való terítését és ennek az állapotnak hatalomtechnikai eszközökkel minden áron való fenntartását szolgáló üzleti vállalkozásra (de felőlem nevezhetjük maffiának is). Szerintem sem várható ellenzéki győzelem, de szerintem már középtávon is jót tenne az OTP-nek is, nem beszélve más tényezőkről, mert csökkentheti az ad-hoc, agresszív kormányzati szivatások (pl. anno a bankadó) lehetőségét. De eddigi írói munkásságod alapján amúgy is feketeöves hívő vagy, tehát tökmindegy mivel érvelünk.
Törölt felhasználó2022. 03. 29. 13:13
Na ez is egy szép nap! 1 percenként korrgialom a stoplimitet:)
OTP részvényesek ide!