LPitty

Regisztráció: 2021-01-25 09:18:42

Hozzászólások száma: 865

Utolsó hozzászólás: 2021-11-26 20:14


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

OTP részvényesek ide! péntek, 20:14
Az tény, hogy a BUX rendkívül felültelesítő volt. Ebből azért lehet baj hétfőre. Meglátjuk addig milyen hírek érkeznek.
OTP részvényesek ide! péntek, 16:53
Ezt beverték rendesen. Normál körülmények között így nap végén valami longot bevállalnék, de extra kockázattal jár, így maradok inkább pozi nélkül hétvégére. Hétfőn még simán szakadhat tovább, akár 16K-ig. Emelkedhet is, de arra azért is kisebb az esély, mert több hét lesz mire több infó lesz erről a variánsról. Addig meg megy a para.
OTP részvényesek ide! péntek, 13:23
Igen, részvények kb. 5%-a pluszban lesz, a 95% pedig mínuszban. Köszönjük, hogy megint OTP szektortársat említettél. 
OTP részvényesek ide! péntek, 13:03
:D az biztos nem ma lesz.
OTP részvényesek ide! péntek, 11:51
Szerintem volt már valakiknek tudomása zárás előtt a vírusról, azok öntöttek. Én is zártam a shortokat még az öntés előtt, pedig ha átviszem őket mára, az nagyon komoly pénz lett volna. 
OTP részvényesek ide! péntek, 11:42
Te beteg vagy. Longolni nem fogok, de gondolom a vakságodnak köszönhető, hogy nem tudod elolvasni amit írtam. Tegnap sem longoltam, ma sem fogom. Azt meghagyom azoknak, akik szeretik, ha beültetik őket. Két kis short nyerő már volt ma, de nem tartogattam egyiket sem sokáig, nyerőben kidobva.
OTP részvényesek ide! péntek, 11:33
Te jól látsz? Tegnap is esett. Ma meg végképp. Már bekövetkezett.
OTP részvényesek ide! péntek, 11:25
Mindenesetre Ázsiában nem vették meg az esést ma.
OTP részvényesek ide! péntek, 11:24
Igen, de nézd meg a fórumot. Az emberek 80%-a nem adta el.
OTP részvényesek ide! péntek, 11:07
A hírek alapján van reális esélye, hogy az oltások nem érnek semmit az új mutáns ellen. Akkor pedig totális lezárás és gazdasági visszaesés jön megint. Egyelőre nálam a long felejtős, amíg erről az egészről nem derül ki több információ. Nincs kedvem egy 40%-os esésben részt venni. Short belépőket keresek, de egyelőre csak mozi.
OTP részvényesek ide! péntek, 11:00
Aki átélte longban a 2020-as omlást, az biztos nem fogja tartani hétvégére. Szerencsére én akkor pont nem voltam aktív a tőzsdén. 
OTP részvényesek ide! péntek, 10:56
A hírektől függ majd. Ha rosszak jönnek, akkor megint 600 Ft réssel le. Biztos örülnek akik tegnap OTP részvényt vásároltak.
OTP részvényesek ide! péntek, 10:44
Nap végére nagy öntések lehetnek mindenhol, mert a legtöbben nem fognak akarni beragadni hétvégére. Ki tudja milyen hírek fognak jönni. Nekem mindenesetre főleg mozi, kivárom a délutánt.
OTP részvényesek ide! péntek, 10:37
Itt már én sem szívesen shortolom, de inkább az az irány mára. Azért a résig lemehet még ma. Péntek is van, kétlem, hogy azonnal megvenném USA-ban ezt. Kevés az információ is.
OTP részvényesek ide! péntek, 10:30
Kivégzik az összes longost. Jól beültettek titeket a vödörbe tegnap.
OTP részvényesek ide! péntek, 10:20
Lehet ebből nap végére -6% is.
OTP részvényesek ide! péntek, 08:41
Na mi van tőzsdeguru? Hogy érzed magad ma reggel? Több visszafogottságot kérek tőled máskor.
OTP részvényesek ide! csütörtök, 15:20
Gyerekek hajrá, felőlem emelkedhet tovább, én tisztességes profitban 135-ön zártam a 786 darab shortom. Mára vége, inkább edzek valamit. Holnap új nap.
OTP részvényesek ide! csütörtök, 14:38
Szerintem a rést betölti 17K elején. Mások szerint még tovább is mehetünk, BUX topikba nézzetek át, 49 ezres célár van, ami kb. 16 ezres OTP-t jelentene. Aztán ki tudja, én fel vagyok készülve bármire, ha nagyon elakadt itt ma 18150 körül, akkor kidobom a shortokat.
OTP részvényesek ide! csütörtök, 14:32
Elmúlt három hét nagyon szép volt, mivel főleg shortoltam. Ezután is döntően shortjaim lesznek. Tegnap is shortoltam, sikerült egy napközbeni 300 pontos visszakanyart elkapnom. A mai shortjaim is jók eddig. Ezt kivételesen megtartanám akár több napra is, de ha nagyon elakad itt 18K fölött, akkor kivágom délután nyerőben, aztán holnap lehet új pozit felvenni. Alapvetően daytradelek, mint említettem, szóval nagy bukót nem hozok össze. Természetesen nem mindegyik pozim lesz nyerő. Amúgy amit említettél 19K fölött, ott ült egy előző napi shortom nyitóban kivágva (réssel nyitott le 400-ról 150-re), aztán onnan long 530-ig. Utána viszont ment még egy long 300-tól, azt valóban benéztem. Viszont az a pakk másnap repült nap elején, mert szakadt tovább. 

friss hírek További hírek