Topiknyitó: kuliominer 2024. 12. 16. 09:23

F.I.R.E. életmód (általánosságban)  

Közkívánatra :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Firekiller
Firekiller szombat, 19:44
Előzmény: #4079  FR73
nem engem kell meggyőzni:)
FR73 szombat, 19:35
Előzmény: #4077  Firekiller
A 2011-es manyup államosítás a GDP 10-11%-a volt, azt figyelembe véve a válasz határozott nem.
Firekiller
Firekiller szombat, 19:31
szieszta hogy látod ez az eső elegendő volt ?
Firekiller
Firekiller szombat, 19:29
Előzmény: #4076  FR73
spiller a topicjaban arra kérdésre hogy szerinte is igaza van Orbánnak abban hogy kiváló állapotban adták át az országot? ezt válaszolta:
"szerintem igen. Van 60mrd eur és 110tonna arany.  
visszavásárolt közművek, stratégia szolgáltatók, repterek. Nőtt a nemzeti vagyon.  
GDP arányos államadósság 75% körüli.. 81%al vették át 2010ben. 
 Most kiderült nőtt a gazdaság is.. de gondolom ez már a tisza. "
FR73 szombat, 19:21
Előzmény: #4072  Spiller
A Fidesz 2022 után már megrészegedett, kontroll nélkülivé vált, elfelejtett kormányozni, és csúcsra járatra a lopást.
Orbán valamiféle önmegvalósítási rohamot kapott, a NER szabad rablásának pedig csak a fantázia szabott határt.
Ezek a Fidesz hibák extrém.lappangó indulatot szültek. A Fidesz megásta a saját sírját, és a közakarat most az, hogy bele is kerüljön abba a sírba.
Ennek tükrében nézi most mindenki MP-t, és MP megadja a cirkuszt a népnek.
Capi
Capi szombat, 18:31
Előzmény: #4042  Fortune91
Jól vagy-e? Agyvérzés nem kapott el iszonyman és társaitól? lacikonyha irt ide? na az is full kamu volt....be is fordult szerencsétlen.
Annyi sületlenséget hordtak itt össze. :)
Firekiller
Firekiller szombat, 18:30
"én is ezt mondom de azért egy ilyen jellemtelen ócska ember mint mp? pff.. nekem ezt hiába festik hímestojásnak."
Ha tudnád hogy ezt Orbánról többen gondolják...
Firekiller
Firekiller szombat, 18:26
Előzmény: #4072  Spiller
"Azt is ezerszer elmondtam az embereket be kellene állítani a nyugateurópai életvitelre. Nem adni ezt azt amazt. van egy szociális háló ok a gyerekek kellenek..de szokják meg mindennek ára van."
Orbi Orosz gyarmatot akart....
Spiller szombat, 18:16
Előzmény: #4067  FR73
én is ezt mondom de azért egy ilyen jellemtelen ócska ember mint mp? pff.. nekem ezt hiába festik hímestojásnak.  Sajnos a kanyarban sincs egy normális. A Schiffer is most jókat mond de amikor pártja volt kirakták mert mást engedélyeztek. 
Az előző választáskor azt mondtam a fidesznek lenne lehetősége megújulni. Bevezetnék elnöki rendszert és egy új kormány lenne, letisztítva a pártot. Azt is mondtam egy nő kellene Pl Varga j vagy Novák K.  vagy egy nem erős karakter Vargamisi. Aki nem megosztó. 
Azt is ezerszer elmondtam az embereket be kellene állítani a nyugateurópai életvitelre. Nem adni ezt azt amazt. van egy szociális háló ok a gyerekek kellenek..de szokják meg mindennek ára van.  
Orbán intézné az EU-s ügyeket de kicsit vissza lehetne fogni a dolgokat. Osztrák módon csöndben elszabotálni ami nem kell és keresni valami nemmel szavazó balekot. 
Spiller szombat, 18:05
Előzmény: #4068  bronz
jól vagy cica? :)  
Capi
Capi szombat, 18:02
Előzmény: #4045  FatFIRE
Ne fejezd be mert nagyon jókat irsz...engedd el a negatívokat!!!!
Más nézőpontból és státuszból írsz. Nekem tetszik az életlátásod!
Firekiller
Firekiller szombat, 17:45
jaj mit politizáltok itt, majd jön megint valaki klón mint ma reggel és szelektíven 1-2 embert elküld a p.-be politizálás végett és másik topicba zavar 😁..
bronz szombat, 17:28
Ibiza Nudli zajec Spiller, nem akarod a Tisza rettegést az általad agyoncenzúrázott Tisza rettegő topicodban folytatni?
K.rvára unalmas már, hogy minden topicot szétbarmolsz ezzel a beteges rettegéssel.
FR73 szombat, 17:28
Előzmény: #4066  Sony123
 Túl.hosszú ideig volt valódi kontroll nélküli Fidesz hatalom.
Engem nem zavar, ha 2030-ban nem nyer majd a Tisza, azt végképp nem tartanám jónak, ha pl 16 éven át most Tisza 2/3 jönne. Legyen csak normális politikai váltógazdaság.
De.
De a Fidesz és a mai fideszes vezetőség minden tagja tűnjön el a süllyesztőbe örökre,  ők vissza már ne jöjjenek soha, mert elképesztően nagy kárt okoztak morálisan és pénzben kifejezve is.
Sony123 szombat, 17:21
Előzmény: #4065  Firekiller
Nem kell 16 év, hogy megváltozzanak az emberek. Egy bizonyos hatalom felett már elvesztik a kontrolt és azt gondolják, hogy minden természetes. Munka nélküli jövedelmek, mivel úgy gondolkodnak, hogy ez jár nekik.
.
Én félek a mostani kormánytól is, hogy ebbe a hibába esnek, de meglátjuk mi lesz!
Firekiller
Firekiller szombat, 17:12
Előzmény: #4064  Spiller
"Régen ezért voltak az országgyűlési képviselők tanult gazdag emberek, mert ők már megtehették a köz érdekét nézzék és elhivatottak voltak az ország jobbítására. Most ezt vesd össze a mostani megélhetési csürhével." 
egyetértek, 16 évig egyhuzamban voltak hálisten már nincsenek
Spiller szombat, 17:08
Előzmény: #4058  Placi82
idealista abban az értelemben igyekszem ahhoz mérni. 
Anno fiatalként dolgoztam nyáron villanyszerelőnél 2 hétig némi pénzért. Három hasonló srác voltunk ott.  Nem túl pallérozott munka az volt az első. Adtak hármunknak 3 szín vezetéket és több száz egyforma darabot kellett levágni és mindegyikre érvéghüvelyt nyomni. Adtak mindenkinek egy mintadarabot mert fura méret volt 36,6cm vagy hasonló. A többiek rámérték a kábelre levágták, bedobták a dobozba.  Én is, csak én mindig ugyanahhoz az etalonhoz. Mivel ők a fogó miatt minden vágásnál pár mm-el lejjebb vágták a kábelt a végére 8- 10cm eltérés volt náluk,  az enyém volt egyforma. Tehát mindig az etalonhoz mérünk nem pedig egy már eltorzult dologhoz.  Tehát ezt azt a pártot sem ehhez ahhoz kell mérni hanem ahhoz egy társadalmi rendszerben mi a szerepe. Ugyanez a képviselő fogalmával sincsenek tisztában. Egyszer egy képviselőnek elmagyaráztam lesett mint lukinyú. Elmondtam neki a képviselő egy küldött aki egy térséget képvisel. Azért kell mert mindenki nem férne be a Parlamentbe és az a térség a közölük legkiválóbbat választja ki és küldi el. (ideálisan) Aki képviseli a térségét és magasabb színten a hazáját.  Félretéve egyéni érdekeit ez közfeladat amiért magas fizetést kap. Ez egyben hivatás elhivatottság mert a közjóért dolgozik. Mint orvos, rendőr, tűzoltó. Régen ezért voltak az országgyűlési képviselők tanult gazdag emberek, mert ők már megtehették a köz érdekét nézzék és elhivatottak voltak az ország jobbítására. Most ezt vesd össze a mostani megélhetési csürhével.  
Firekiller
Firekiller szombat, 16:00
Előzmény: #4060  Placi82
rendszerváltás van aranyom.... ha nem tűnt volna fel
Spiller szombat, 15:52
Előzmény: #4050  Goldstein17
Talán céloztál a származásodra? Meg elég baj lenne ha a zsidó szó pejoratív lenne. Az ilyenek olyanok a németek hollandok oroszok  arabok magyarok ezek naponta adnak egy jelzést egy véleményt az adott csoportokra országokra ami általánosításnak is tűnne. De mégis valós.  Pedig az összetevők eltérőek egy egy országban akkor is kiad egy átlagot. Mint amikor mész a plázában és ömlik ki az illat egy illatszer láncból. Pedig egy illat sem egyforma de van egy eredője és tudod nem egy sajtbolt előtt mentél el. Magyarországot is szokták jellemezni, ilyenek olyanok a magyarok (ez nem szokott téged zavarni)  pedig élnek itt eltérő iskolázottságú és származású emberek. cigányok zsidók magyarok svábok, örmények, kunok, jászok,  balkáni népek.. Szoktátok mondani "mi az, hogy magyar" hiszen mindenféle genetika van a magyarokban (mint ahogy minden népben a németben is)  de aztán még is van egy magyarokra vonatkozó általánosítás. Ezt a kultúrkör a szokások a hagyományok a társadalmi elvárások az oktatás a vallási hatások adják  Tehát ilyen ilyenek a zsidók felütés megállja a helyét mégha maga a zsidó vallásban is számtalan ellentét és értelmezés feszül. De a kiválasztott nép nimbusza, a zárt kör és az állandó tanulás a kereskedelemben pénzügyekben a számarányuknál nagyobb jelenlét adhat alapot az általánosításra. Tehát sztem teljesen beleférnek a leírta mint szubjektív fórumos vélemény   
Placi82 szombat, 15:50
Előzmény: #4060  Placi82
M2, M3 money supply t, ne az M1 est 

Topik gazda

kuliominer
kuliominer
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek