Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
keeper vasárnap, 18:28
Előzmény: #83517  Murdoch

"Remélem az eus tiborczok jól megszedték magukat az olcsó munkaerővel"
.
Azt akkor szedték meg, amikor mindent kiköltöztettek kínába, aztán elkezdték a kínaiakat hibáztatni miatta. Az összes Jysk matrac kínában készül, a párnahuzat meg bangladesben. Európa a könnyűipart totál kiszervezte Ázsiába, most meg bedől a maradék is - a nehéz - , mert versenyképtelen a cuccuk, részben az energiárak miatt, részben anyagárak és a részben a kapzsiságuk miatt Most már épül le náluk az ipar, az értelmesebb német sem fog munkát találni hamarosan, nemhogy a migráns, nézd meg mekkora balhé van most a sajtóban, hogy a magyaroknál építenek gyárat....amúgy vannak német jelentések, hogy mennyi migránsnak sikerült belépnie a német munkaerőpiacra kb. 20%...a  többi teng-leng, gyereket csinál, drogkeres, falafeles, giroszos stb... volt egy riport asszem valamelyik arab országban, ahol megkérdezték, hogy mit szól az európai migránshullám(válsághoz) erre azt nyilatkozta, hogy azok náluk mind börtönben lennének, semmittevők, akik csak pusztítanak.. na erről ennyit...DE legalább zöldek leszünk, mert se ipar, se mezőgazdaság (uniós szabályozás műtrágyakvóta), így a környezetet sem szennyezzük, a végén meg magunkra húzhatjuk a földet....
A határvédelmet meg hagyjuk, egyszerűen nevetséges, főleg a frontex a maga 60-600 alkalmazottjával, meg az EU-s törvények egyik kezükkel simogatnak a másikkal meg a pofont adják és mind a kettőt ugyanazért kapod.....
Fsociety
Fsociety vasárnap, 18:20
Fikciozol. Orban tesoja jol megszedte magatt a filippinokbol,a cegeknel nem vehettel fel mast,csak akik ők adtak. Ezt konkretan tudom.Latom,valtozik a koreografia,most azt nyomjatok,hogy nem kellenek az oroszok,csak mondjuk a migransokat sem kellett volna Európa fele nyomni a sok ruszki berenc embercsempésznek.  Jok ezek a mi lenne ha,szepen beleszove az EU gyuloletedet. De ezek fikciok. Ha kell, lőni fognak,ha a helyzet odáig fajul. Mindent a maga idejében. Akkor majd a ruszki es jobber media fog a legjobban sirni,hogy emberi jogok,ahogy most itthon is a fidesz szekta sir a legjobban a jogallamert es demokraciaert,amit 16 evig tapostak. Ilyen ez, átlátszó,es lekovetheto,csak a hülyék szemét nem csípi. 
andras-80 vasárnap, 18:17
🤣🤣🤣🤣
Murdoch vasárnap, 17:52
Előzmény: #83515  Phylaxa
Sapka szindroma. Fegyveres határvédelem, de az első lövésnél már le lenne szedve a keresztviz a kormányról. Mármint a fideszről. Én anno követtem az eseményeket, ki emlékszik már arra, talán a cnn volt, beküldte az emberét a könnygázba, aztán mentek a felvételek a kisirt szemű szerecsétlen álmigránsról, akit szekált a kormány. Nem kellenek ide az oroszok, alja világ van. Remélem az eus tiborczok jól megszedték magukat az olcsó munkaerővel és hát lett egy izmos szavazókör. Németeknél gyenge nyelvtudás, 3 év már elég is volt az állampolgihoz.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 17:12
Előzmény: #83515  Phylaxa
A látszat ellenére soha nem voltam kormányfő, belügyminiszter vagy honvédelmi miniszter.
Mégis az én dolgom lenne eldönteni, hogyan oldjuk meg a határvédelmet, ha már egyszer elvállaltuk?
Ha nem tudjuk megvédeni, akkor húzzák meg a schengeni határvonalat máshol! Az osztrák-magyar határon.
Phylaxa vasárnap, 17:06
Előzmény: #83514  Dehogynincs
Figyelj! Nézzél már körül hogyan védekeznek bárhol ennél kisebb tömegek ellen. Addig biztos nem érte meg.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 16:33
Előzmény: #83513  Murdoch
A figyelmeztető lövés is öl? Halálos?  Kérdőjel.
Murdoch vasárnap, 16:27
Előzmény: #83511  Dehogynincs
Ezt írtad:
“A határőrizet fegyverhasználattal is történhet.”
Pont.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 16:23
Előzmény: #83499  Phylaxa
Elgondoltam honnan jöttek.
Illiberális országokból, ahol illiberális módon alattvalókként kezeli őket a hatalom.
László Petráról írtam, hogy nem szép dolog elgáncsolni az illegális migránsokat, de ha őrizték volna a határokat, akkor nincs kit elgáncsolni.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 16:19
Előzmény: #83489  Murdoch
Dekódolás?
Ezt írtam.
"Vagy csak annyit átengedni, amennyi még nem követel halálos áldozatot."
Te úgy dekódoltad ezt, ha nincs halálos áldozat, akkor  halomra lőttek volna százezer embert.
A dimenziókkal tisztában vagyok. Te tisztában vagy a funkcionális analfabéta fogalmával?
Képes vagy úgy olvasni, hogy a szöveget megértsd?
andras-80 vasárnap, 15:44
"Terrorcselekménynek minősítette a Moszkva belvárosában lévő étterem elleni robbantásos merényletet vasárnap Szergej Szobjanyin, az orosz főváros polgármestere." - a ruszkik már moszkvát se tudják megvédeni. hehehehehe
andras-80 vasárnap, 15:42
"Ukrajna több térségben is csapást mért Oroszországra" - ez azzz! Csak így tovább, adjatok nekik, izomból! 🚀🔥
Eisenburgprofesszor vasárnap, 15:20
Előzmény: #83506  keeper
Addig töketlenkedtek amíg nyugat felbátorodott.
keeper vasárnap, 15:19
Előzmény: #83504  Eisenburgprofesszor

"A teljes győzelemhez szárazföldi támadás kell. Nem tudom , hogy meglépik"
.
Nem tudják meglépni, még ha akarnák sem, lehetetlen összevonni vagy utánpótolni a szárazföldi a csapatokat a régióban, amíg irán drón és rakétaképességei megvannak.
A másik, hogy már így is 600 katonát (sebesült/halott) vesztettek, ami már amúgy is erősen kozmetikázott szám. (nem én mondom, hanem volt amerikai ezredesek) KIzárt dolog, hogy nagyszabású szárazföldi támadás lesz Irán ellen, ezért marad a fenyegetőzés, meg a bombázgatás. Yanbu már nincsen is, 7.5 millió hordó már nem csordogál, a média konkrétan egy sort nem ír róla, de majd kiderül, ha nem lesz olaj vagy csak az USA-ból arany áron.
keeper vasárnap, 15:12
Előzmény: #83503  babo-lapat
MIért következett ez be? Érdekes okfejtés, az USA azt játszotta el, mint az oroszok, ráakartak ijeszteni az országra, hogy gyors megállapodást kössenek és vége, egyik sem akart inváziót és pusztítást hónapokon vagy éveken át, csak a saját érdekszférájába akarta vonni az adott területet, közben mind a kettő egymást akadályozza céljai elérésében, mi sem bizonytja ezt jobban, mint a Blitz-krieg invázió 140.000 katonával....
.
Episode 1: Origins of the War In Ukraine
https://youtu.be/0LmCveTM788
Fsociety
Fsociety vasárnap, 14:40
Előzmény: #83504  Eisenburgprofesszor
Ezt a csak a globalis hatterhatalmak tudhatják 😃
Eisenburgprofesszor vasárnap, 14:38
Előzmény: #83502  Fsociety
Irán nem  Venezuela, nem adják ingyen. A teljes győzelemhez szárazföldi támadás kell. Nem tudom , hogy meglépik , de győzelem esetén a dollár elképesztően erős lesz, mindenki sorban állna, hogy amerikai állampapírokat vegyenek. Most is vámokat vet ki mindenkire.Mi lenne akkor?
babo-lapat vasárnap, 14:31
Előzmény: #83502  Fsociety
nem kizárt hoyg amerika is túlvállalja magát mint oroszország tette ukrajnával :) Oroszok most midnenkinek a a szemében egy lofasz ország lett akinek van atombombája kb ennyi mert hoyg harciteknikája nincs az holtbiztos.Atomhatalom de már nem nagyhatalom.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 14:22
Előzmény: #83501  Eisenburgprofesszor
Hatalmas erőforrásokat vinne el az iráni győzelem,ha egyáltalán menne. Es akkor ezekszerint Tajvant feldobják Kinanak. A ketto együtt meglepne ha menne nekik egyedül. Izgalmas időszak jön. 
Eisenburgprofesszor vasárnap, 14:17
Előzmény: #83498  Fsociety
Nem tudom mi lesz az iráni konfliktus vége, de amennyiben győzni fog amerika, akkor a világ olajkereskedésének a nagy részét ők fogják uralni. Emiatt az is benne van, hogy mindent porig bombáznak. 

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek