Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety vasárnap, 14:03
Előzmény: #83499  Phylaxa
Szerencsere,hogy felhúzták a kerítést,aztan kimentek egy lyukat leforgatni,ami egy allitolagos alagut vegen volt,amin egy ember alig fért át..persze a kiásott földnek nyoma sem volt,de ebbe az egyszeri fidesz szavazo mar nem gondolt bele,nyelte a propagandát, ahogy kellett. Kíváncsi lennék,hogy miota nem a fidesz van,tomegesen történik e nemi erőszak,illetve hany munkat nem vettek el végül a rossz es a jo migransok,akikkel tele volt plakatolva a bizti kedveert az ország. 
Phylaxa vasárnap, 13:53
Előzmény: #83484  Dehogynincs
Szerintem rengeteg katona és rendőr fegyverekkel semmit sem ért volna, gondold el honnan jöttek. Az egész arra lett volna jó, hogy  a mainstream árasztotta volna a "Tömeggyilkosok dumát". Hogy is volt azzal a hölggyel, aki kitette a lábát forgatás közben? Hagyjuk. Az ideológiai lincselés virágzó kertjévé váltunk volna. Mondjuk az aktuális miniszterelnök-buktatók paradicsoma is. Még szerencse, hogy a kerítést felhúzták és védik azóta is. Még így is kaptuk a mocskot rendesen. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 13:50
Előzmény: #83497  Eisenburgprofesszor
Egy báb,semmi több. Hazudozó,manipulator. Átlag politikus.
Eisenburgprofesszor vasárnap, 13:48
Előzmény: #83493  Fsociety
Trump nem normális. Pár hónapja azt mondta, nem érti, miért nem mennek a hajók a szorosban, pedig ők garantálják a védelmet.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 13:46
Előzmény: #83495  Murdoch
Nem ez volt a kérdés. 
Murdoch vasárnap, 13:45
Előzmény: #83494  Fsociety
Fsociety
Fsociety vasárnap, 13:42
Előzmény: #83492  Murdoch
Csakhogy nem az a kérdés,hogy mire mennek (ruszkik sem foglaltak el Kijevet), hanem hogy a raketazas mar megtámadás. Vagy en lohetnem a házadat,de amig nem megyek be,addig nem tamadtalak meg. Erdekes vilag lenne...
Fsociety
Fsociety vasárnap, 13:40
Előzmény: #83490  Murdoch
Nem,es ki is kéne takarodni onnan,dehat ugye nyersanyagert megy a buli a színfalak mögött,persze  ilyenkor ez nem gond,ha majd 20 szazalekkal levesz mindenkit Trump a vedelemert cserebe(amit nem tudom,hohyan akar garantálni,leginkabb sehogy). Hat jo reggelt kivanok,az ideológiát meghagyják nektek,lehet szépen lamentalni rajta,mig a háború maradt az ami..biznisz a nagyoknak. 

Murdoch vasárnap, 13:40
Előzmény: #83491  Fsociety
Beírtam. ‘Ténylegesen’ , olvasni kéne, nem hőzöngeni. Rakétázgatással nem mennek semmire. Irakot, afganisztánt rakétázgatták, vagy bevonultak?
Fsociety
Fsociety vasárnap, 13:38
Előzmény: #83480  Murdoch
Usa mar megtamadta Iránt,mirol beszélsz? Egyebkent meg az altalad egekig magasztalt, háttérhatalom felszámoló (nem mellesleg piacmanipulator es bennfentes kereskedő) Trump az,aki most halál feleslegesen izmozik Iránnal..Megnyerik azt a háborút ? Hát erősen kétlem... Persze most nem hallom tőletek,hogy jaj ez ezt tamogatja dronokkal,az meg azt,es ezek mind háború pártiak,mert vedekeznek,es kulonben is, ők kezdték. Ja,hat a kettős mérce az ilyen szokott lenni. Es akkor hol van meg a háborúpárti, szakadár Tajvan sztorija...
Murdoch vasárnap, 13:37
Előzmény: #83486  Fsociety
Roppant egyszerű ez is, nem kell hozzá link. 2026-ban megtámadott egy szuverén országot az usa, nemzeti színekben? Volt hozzá ensz jóváhagyása?
Murdoch vasárnap, 13:36
Előzmény: #83484  Dehogynincs
Szóval halomra lövettél volna pár százezer embert? Nőket, gyerekeket? Hát lol. Te amúgy a dimenziókkal tisztában vagy? Mennyi emberre lett volna szükség élőerős határvédelemhez? MIUTÁN az EUd elzárkózott a kerítésépítésnek még csak a gondolatától is. Érdekes látni 10 év után mennyire torzul a valóság, na akkor 2036-ban lehet hősök lesznek az oroszok, mert csak.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 13:30
Előzmény: #83487  babo-lapat
Kaptam en mar itt olyat is,hogy ukran sim kartyaval regisztráltam, és egyéb hajmeresztően bölcs megállapítások jöttek az úgynevezett bekepartiaktol. Arra persze mar nem vettek a faradtsagot,hogy megnezzek,mikor regisztráltam,es hogy miert is kellett volna akkor ukran sim kartya,amikor a háború még a fasorban sem volt..dehat az értő gondolkodást foleg ebben a topicban felesleges elvárni a gyűlölködő bekepartiaktol. 
babo-lapat vasárnap, 13:26
Előzmény: #83485  Fsociety
a moderátor még a kommentet se meri megjelölni melyik alapján kapod a fügét :) Mind1ik fórumban ez megvan jelölve van amire hivatkoznak itt nincs ez az egyetlen olyan oldal ahol nem csinálnak ilyet :) Vajon miért nincs :)
Fsociety
Fsociety vasárnap, 13:22
Előzmény: #83465  Murdoch
Azert a valóság kellemes meghajlitasa atlag 13 linkkel neked is remekül megy. Harsogod a haboruparti,globalis hatterhatalom...stb szavaka,mintha egy komcsi kiáltványt kéne naponta közzé tenned. Még hianyolom,hogy dobjunk be mindent a közösbe,es mindenki annyit vehet ki,amennyi erdemei szerint jár neki. Mindezt nyugatról. Megható,komolyan 😃
Fsociety
Fsociety vasárnap, 13:19
Előzmény: #83462  FeherTibi
Egyre szebb 😃 én,mint náci...hat itt sincs magasan a kerítés. Erre nyomsz egy olyan szeljobber kirekesztő dumát,hogy öröm olvasni. Persze, több hónapra ki lettem tiltva. Tokom tudja, miért,amig nincs reszletes indoklás,amivel szemben megvedhetnem magam, addig ez kb semmit sem jelent,mert egy gombnyomás egy moderatornak es ennyi. Szoval ismét sikerült egy nagyon logikus következtetést levonnod,Tibikem. Jár a keksz. 
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 13:14
Előzmény: #83482  Phylaxa
A határőrizet fegyverhasználattal is történhet.
Azért annyit meg lehetett volna próbálni, hogy figyelmeztetésül a levegőbe lőnek néhányat.
Ehhez persze kellett volna fegyveres élőerő is.
Szerintem az összeset meg kellett volna állítanunk. Vagy csak annyit átengedni, amennyi még nem követel halálos áldozatot.
Orbán később sem törődött sokat az eu-s országok reakciójával, akkor sem kellet vola összeaggódnia magát. 
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 13:07
Előzmény: #83477  andras-80
Mindenkinek joga van a véleményéhez. 
Annyi előnye van a fórumozásnak, hogy olyanokkal és olyan véleményekkel is találkozom, akikkel a való életben nem.
A választásokon is meg szokott mutatkozni a választók és a politikusok "bölcsessége".
Phylaxa vasárnap, 13:03
Előzmény: #83476  Dehogynincs
Igen és egyben először és utoljára. Vállaltuk, hogy mindenképpen megszívjuk, ezért inkább azt választottuk, hogy ne is jöjjenek be.

Kérdés, szerinted mi lett volna az EU-s országok reakciója, ha katonasággal megállítjuk egy részét?
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 13:03
Előzmény: #83480  Murdoch
Tehát nem.
Ha nem engedtük át őket, akkor kiket láttunk a keletinél?
Ha nem Magyarországon át jutottak Ausztriába és onnan Németorszába, akkor hogyan?

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek