Üzletember? Rendre csődbe vitte az ingatlan fejlesztéseit, ill. adót csalt. Képest volt 1000 dollár adót fizetni a cégei után, de a sok pénzével és ügyvédeivel sokszor megsúszta pénzbüntetéssel.így sikerült kb. olyan szinten tartania a vagyont, mint ahogy apjától átvette.
Tényleg nem ok nélkül mondtad 2022. közepét. Az oka mégpedig az, hogy az orosz agresszió és háború 2022. közepén már tény volt. A jóslatot egyébként nem 2022. februárból, hanem januárból idéztem. No3. Azt a tényt írtam le, hogy ezek a telegrammos videók a háború kitörése után készültek. Új kérdéseidre válaszolok. Az orosz nagyobb nép mint az ukrán. Jobban bírja hivatásosokkal, zsoldosokkal és észak-koreaikkal. Nem tudom, ki az a nektek, de én diktátornak tartom Putyint. Ukrajnában most háborús típusú demokrácia van. A háború előtt nem sokban különbözött az orosz berendezkedéstől, de legalább volt esély arra, hogy leváltsák az elnöküket és ezt meg is tették. A demokráciák sokfélék. Mi például nem teljes értékű demokráciában élünk és erről papírunk is van.
azért végszónak! remélem hogy létrejön egy polgárháború, amit ti, jobosok generáltatok! . és remélem találkozunk a barrikádokon! . hajrá, éljen a demokrácia, vesszen a jobbos feudalizmusban gondolkodás!
Hibrid hadviselés. Már be is avatkoztak a román elnökválasztásba, orosz támogatással tolták Tik-Tokon a jelöltjüket, akit azóta már le is tartóztattak.
hehe , olvastem dosztojevszkijt! bűn és bünhödés (félkegyelmű) pont az igazságosság és a lelkiimeret van kihangsulyozva pont a mostani helyzetet lehetne kritizálni ezzel!
Orosz neplélek ha olvastál volna Dosztojevszkijt, vilagelsok az öngyilkosságban.......Én azt vettem észre, ha valaki nagyon bogyeben van az FSZ. nek az látványosan , mint anno litvenyenko vagy ki, ők üzennek és látványosan!!! Ez a vedjegyuk. :) Mainstream médiának ne higyjel egy háborús propagandiszikus időkben ez már hisztéria... Szerelem, Vodka, elhagyja az asszony, tönkrement, csődbe ment sikkasztott az Orosz állami cegtol és elment luxus prostira, és kétségbe esik. bebaszik, részegen az embernek 1 liter vodka után nem éppen jó dolgok jutnak eszébe, ha éppen depressziós..... Ukrajnában meg kepvisleoket az utcán? Na hagyjuk ezt...
"" Tessék elolvasni az összes cikkét 2022 kozepetol mondjuk, és össze mérni hogy mi történt végül a világban és a valóságban! "" 2022 februari joslatot idéztel ide, nem ok nélkül. Mert hát a többi, 🤣🤣🤣 Na akkor ezt meg is beszeltuk😉 2022 kozepetol mondtam!!!!! Nem ok nelkul😉 No3) ra meg nem is reagálnek szívem szerint... Mert szégyen az egész. Nálatok lassan mindenki oroszbarat ki a tényeket, leirja? Ez már kabaré.. Aztán a fene nagy Putyin diktatúraban a férfiakat berángatjak e a furgonba, akartuk ellenére és aztán kiképzés után a fronton találják-e magukat?? No? . Kell e okosba mentességi papírt szerezni, aki tud, sok sok... Khmmm?? Aztán azok a stxek merre felé folynak?? Egyáltalán kell e félni egy 40 éves Orosz mérnöknek vagy egy pék, vagy segedmunkasok apukának Szentpetervartol Vlagyivosztokig, hogy akarata ellenére frontra kell mennie? Ha nem hivatásos, vagy zsoldos és tartalékos hivatásos szerződéses??? Na? Erre válaszolj! És akkor nektek a Putyin a diktátor?? Igen? Ha az, akkor Ukrajnában milyen típusú demokrácia van most ? Érdekelne....? Ehh hagyjuk már, ezt a parasztvakitast!
Orbán Viktor interjúja a Kossuth Rádió “Jó reggelt, Magyarország!” című műsorában 2023.09.15. Forrás: Miniszterelnöki Kabinetiroda https://miniszterelnok.hu/orban-viktor-interjuja-a-kossuth-radio-jo-reggelt-magyarorszag-cimu-musoraban-2023-07-15/ "itt van az ukrán gabonabehozatal, ahol meggyőztek bennünket a brüsszeliek, hogy engedjük be – Lengyelország, Magyarország, Szlovákia, Bulgária, Románia, tehát akik szomszédosak Ukrajnával – szárazföldön azt a gabonát, amit eddig tengeren szállítottak el Ukrajnából, mondván, hogyha ez nem jut ki Ukrajnából Afrikába, ahol – ami célállomás – éhínség lesz."
OROSZ-UKRÁN háború