Így igaz. Szerinted tőled loptam. Valójában a múlt század utolsóelőtti évtizedében hallottam egy sakkozótól, akinek a neve most nem jut eszembe, mert a szenilitásom sem a régi.
Gyuszi. Én meg azóta kicsit "átgondoltam" Mit szólsz, ha azt mondom, hogy olyat csavar Isten a dolgokon, hogy mindenki csak pislog majd? Nem mondom, hogy tutira az lesz, de van egy ilyen érzésem. 50%. Mert ennyire érzem magam hülyének, ha a józan agyi működést veszem alapul 100%-nak, akkor ennyi kb bennem a hülye rész. :D Szóval ezt mondom, hogy ez lehetséges ezért, mert ez így van itt a buksiban. :)
"Már a szenilitásom sem a régi." kedvenc mondásom, és amúgy sztem tőlem loptad! :) legalábbis a dax topikban néhány hete elsütöttem! . na igen , 56 októberre már Gerő és Kádár hatalmi harca maradt, megspékelve a II. vh utáni revansot kivánó egyedekkel
Grállovagokban igazad van, de Hitler jóval előbb támadta meg az oroszokat mint mi. 1849-ben az oroszok úgy verték le a szabadságharcunkat, hogy meg se támadtuk őket.
Most rákerestem és úgy tűnik igazad van. Még a diktatúrában olvastam egy csomó tiltott könyvet a forradalomról és úgy rémlik, mintha azt írták volna, hogy annyira fejvesztve menekült, hogy még a párttagkönyvét is hátrahagyta. Van az úgy, hogy néha rosszul emlékszem. Már a szenilitásom sem a régi.
Az a baj, hogy nem érted, mit írt: "nincs már sok hátra ebből a földi gyötrelemből az emberiség
számára." Ha valaki egy gyötrelem végét hirdeti - "ebből a földi gyötrelemből" - az számodra miért rémhír? :D A szavaknak van értelme. És ezt jelenti. Vagy szerinted mi van ide írva?
Ma voltam okmányirodában, tömeg volt, feltűnően sok család gyerekekkel. Szerencsére csak új személyit átvenni voltam, hamar sorra kerültem. Megkérdeztem a csajt, hogy mi a fene van, hogy ennyien vannak. Azt mondta, hogy nem tudja mi van, pár napja ez van, mindenki útlevelet csináltat....
OROSZ-UKRÁN háború