1)SPX daytrade Marad az eddigi szerkezet es varakozas. Lehet a Jan. csucs ota egy A-B-C szerkezetnek latni, ami az utolso 2 honapban tortent. Es a recovery hetfo ota elkezdodott, legalabbis tobb hetig tarthat. . https://imgur.com/a/jvOMJOO , Amit Trump mond es ami a tozsden tortenik, annak nem sok koze van egymashoz. Most a hirekre tradeles remenytelennek tunik. Ha elore megmondom a hireket jol, akkor se lehet abbol kovetkeztetni hogy mi fog tortenni a tozsden. , Az Advance/Decline egy eros pozitiv divergenciaban van az SPX-hez kepest, es raadasul epp felfele fordulatot kezdett. Ez megerositi, hogy a bullos pozicioknak egy ideig jobb eselyeik vannak, mint a shortosoknak. . https://imgur.com/a/Q7eOmju . Ettol meg a 60min stochastic overbought allapotban van, es egy korrekciot fibo38-50 koruli meretben idoszerunek lehet gondolni. . https://imgur.com/a/RDfCyzq . 2)Szezonalitas bullos https://imgur.com/a/VcUAubV . 3)Cycles A Study of Cycles a 4 dominans ciklus ( 124, 79, 58, 51 napos) alapjan szinten felfele fordulatot jelez. Ugy 4 hetig, majus elejeig tarto emelkedesi trend a velemenyuk. , https://imgur.com/a/9VA7sri . 4)DOW daily chart https://imgur.com/a/VmlTLQK
Neked is van Tihanyban ingatlanod? Melyik részen? Nekem az Óvár részen van. Szívesen látlak egy ebédre vagy vacsorára ha ujra Tihanyban vagy. Tegnap voltam a szokásos tavaszi körömön. Borzalmas amugy az óriás építkezések amik mennek. Főépítész és polgármester meg csak néz banbán, hogy mi történik. Legutóbbi lakossági fórumon is előadták a nagy semmit. De a turistákról húzzunk minél több lóvét.
A valóság végül mindenkit meglepett, ugyanis Trump a háború folytatását
és kemény csapásokat ígért a következő időszakra, bár hozzátette, hogy
már „nagyon közel van” a konfliktus lezárása. Közben az iráni Forradalmi
Gárda április 1-én támadást indított drónokkal több hullámban az
Ománi-öbölben állomásozó USS Abraham Lincoln amerikai repülőgép-hordozó
ellen. Nem tudni, hogy milyen eredménnyel zárult az akció, de a
műholdképek szerint a hadihajó az Indiai-óceán felé mozdult.
On Wednesday, April 1, 2026, the U.S. Food and Drug Administration approved Eli Lilly and Company's Foundayo , a once-daily oral GLP-1 pill for chronic weight management in adults with obesity or weight-related medical problems.
The agency granted this approval in 50 days under its National Priority Voucher program, the fastest new molecular entity clearance since 2002, following Lilly's 2018 licensing of the molecule from Japan's Chugai Pharmaceutical Co., Ltd.
Clinical trial data from the ATTAIN-1 program showed participants on the highest dose lost an average of 12.4% of body weight over 72 weeks; the pill offers flexibility as it lacks food or water restrictions.
Lilly will begin direct shipments via its LillyDirect platform on April 6, with pricing starting at $149 for self-pay patients; eligible Medicare Part D beneficiaries may access the pill for $50 beginning July 1.
NIKE Mivel már túl ép volt a tenyerem s már nagyon vágytam már hulló késbe nyúlni, így ma kaptam 44,8 on. :D Szerencsére van feljebbról is... 59 nek hogy örültem anno. :D Szerintem sokáig velem lesz. A mai 15,5% os lényegében alsó kanóc mentes vörös giga forg gyertya -napos- további esést sejtet .. még tovább tudom venni, nagyon kíváncsi vagyok hol lesz az alja... :)
Bünti oka: Még most sem jött a fordulat amit a piac nagyon várt- csalódás gondolom emiatt.
Szerintem ezek olyanok, mint Trump beszolasai. minel nagyobbat mond, annal jobb. Mondjuk arra is kivancsi lennek, hogy van-e egyaltalan ilyan dron, ami kepes erre. Raketa van, talan…
Sose tudtam OTP-t tradelni; nagyon gyakran tullendulo vagy csonka a mozgas, es vagy nem ertelmezheto, vagy egesz mas tortenik mint ami az Elliott modszerrel sejteni lehetne. . Mindenesetre, marciusbol vagy 3 het oldalazos le-fel csapkodas volt, szoval ha kitort, akkor egyelore tovabbi heves mozgas a varhatobb. De ismetlem, nem tudtam OTP-t sose jol tradelni.
SPX A wave(4) elegge sekely a szokasos (4) hullamokhoz kepest, de mar ennyivel is kb. akkora mint a (2) volt. Igy egyelore az a munkahipotezis: wave(5) tart felfele,
Szerintem azért léptetheti ki az USA -t a NATO-ból, mert Ő hozza el a Békét a Földre, persze csak akkaor ha előre megkapja a Béke Nobel díjat. Zárt osztály: 2. emelet. ps.: Ezt lekereskedni....
Sziasztok, Szerintem is kamu de kajálják Trumpot. Én most lemaradtam OTP-ről úgy hogy 34950-en vettem és dobtam is 35080-on gondolva hogy majd lentebb veszek. De nem tudtam persze. Valaki rakott fel egy csökkenő háromszöget. Az még állhat? A wall street Jorunal szerint UAE beakar vonulni. A Times szerint Trump este megerősíti a célokat és, hogy milyen sikeresek és 2-3 hét és vége is. Több ezer ember küldtek oda és B52-eseket. Kételkedem benne hogy happy hangulat lenne holnap a tényeket tekintve. Csak már keresnék :) Van esetleg OTP-re is valakinek várakozása? Szerintem holnap habár Trump beszédet mond lehet hasonló lesz a mai naphoz 37.500 nyitás fel 38.500 majd vissza 37-re kb első fél-1 óra mint ma. Onnan pedig mivel hét utolsó napja még lentebb vihetik 36.500-ra. Ha oedig az öbölmentiekből csak az emirátusok becsatlakozik 32-re is leverhetik kedden. Ki mit gondol?
Nem, nem hiszem se azt amit Irán, se ami az USA mond egészen addig ameddig mindkettő ugyan azt nem mondja. Ezért tettem be - mert akkor lesz megállapodás bármilyen, amikor mind a kettő Fél ugyan azt állítja. Amíg ellentétes hírek vannak akár egyik, akár másik oldalról - addig nincs hitelt érdemlő tényállás.
Es azt te elhiszed, amit az IRGC mond. Szerintem sose lehetett megbizni ezekben a riportokban. Dronokat inditottak az iranyukba?! Az mit takar? Ez aztan a hirertek. Meg az Eszak Koreai hireken lehet jokat szorakozni, legalabb is ameddig nem lodoznek raketakat az ember fele. Vegul is barmelyik iranyba indithatnak egy dront es ha eleget koroz a Fold korul megtalalja… Szerintem ezt bemutatjak otthon, hogy a jo hivek az imak kozott megnyugodjanak. Hogy a repulogep hordozok megijjedtek a dronoktol… Az jut eszembe, ahogyan az egyik Navy pilota mondta a kulonbseget a Navy es az Airforce pilotak kozott. A repter nem valtoztat helyet, ugyanoda kell visszatalalni. Nekik meg eloszor meg kell talalni, hogy hol van az anyahajo es utanna, ugy kell leszallni, hogy az kozben mozog. Nem serthetetlen semmi, de ezeket a hireket nem lehet komolyan venni. Nem olyan trivialis azt a 300 meteres uszo acel celpontot eltalalni. Baromi gyorsak es nagyon jol manoverezhetoek, meglepo. Ha jol emlekszem valahol 30-40 csomoval is kepesek menni… ami meglepett, hogy leesett mar tobb repulo is a fedelzetrol manoverezes kozben.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.