Az osszes software ceg tovabbra is zuhan (ORCL, MSFT, ADBE, NOW, META, SAP stb) mar honapok ota. Akarmit jelentenek, az most mindegy a piacnak. A most uralkodo felfogas (vagy ostoba remeny) miatt, hogy az AI majd megjon, es csak szolunk neki, es majd megcsinal minden szukseges szoftware-t ami csak kell, pikk-pakk es kesz. A tiszta software mufajt tessek mostanaban beken hagyni, hadd essenek. Minden ami szellemi munka, az most veszelybe kerult. Ahol hardware gyartas van (AMAT, ASML, MU, CSCO, TXN, TSM, WDC) ott viszont rally van.
"A Reuters most ismét frissítette a cikket, hogy azt mondja, valójában nem utaltak arra a dologra, amit az egész cikk sugallott. Lenyűgöző szerkesztői folyamat," mondta az MP Materials.
Igen, mehet mélyebbre. Én ebben az ld/impulzus kontextusban az alábbiak miatt gondolkodom: - h4-en pre és after adatokkal nézve a lokális csúcsról elég a-b-c szerkezetű eddig, ahol a=c, és az egész esés egy párhuzamos csati által határolt. Kb. 4,8 környéke az értelmezési határ. Tehát efölött inkább arra számítok, hogy az emelkedő trend valószínűleg folytatódni fog. 4,8 alatt viszont megnő az esélye, hogy egy impulzus megy lefelé, és a lefelé tartó trendnek nincsen még vége. A fib. ext 261.8 egyébként 4,09-re mutatna az utóbbi esetben. - Mivel az ittenieknek hála nagyon jó időben sikerült a belépőm a tavalyi kitörés előtt, így én már csak 7 körül tervezek bővíteni. Addig ráülök a kezemre.
USAR egy hirre tradelheto, de nem termelo, egyelore nem banyaszo ceg. Tavaly meg teljesen ures ceg volt, zero tokevel. Iden eladtak kb. 400m$-ert reszvenyt, megjott az allami tamogatas igeret, felugrott az arfolyam, eladtak reszvenyt, es ebbol elkezdtek vasarolni banyasz-eszkozoket. Egyelore nincs is bevetel, a penz a sajat mukodesre nagyreszt elfogyott, van talan meg 50m$ cash. Szoval a 3-4 Mrd$ kapitalizacio, foleg lelkes meleg levego, semmi mas. Szerintem vard ki, amig lemegy 12 fele, es mar alig mozog. Aztan egy megfigyelo poziciot. Pont ugy, ahogy a szokasos meme-reszvenyeknel.
Technikailag egyelőre lefelé törte a trendvonalat. Nem jó jel. Vissza kellene menni még a héten $9 fölé szerintem, mert ha nem így lesz, akkor sanszosabb, hogy 6.9 alá tart.
MICROSOFT Kedves János Kedves Fórumtársak! Tegnap piaczárás után kijött a Microsoft jelentése... és (ahogy tán már lenni szokott) kiváló és elemzői várakozásokon felül teljesített a cég és esik -5-6 % körül pre-afterben. Guidance -t még nem olvastam. Szokásos: magasabbak voltak a ávrakozások? Profitrealizálás? Pánik? Beszálló longra egy amúgy kiváló gigacégbe? Frissített elemzői célárak csökkentek több elemző cégnél, de mindenki buy on van aki most új ajánlást adott. pl 650-600 ra Piper S
Szia Boole, LAC-ban 5,8 USD is egy támasz nem? Erről már 2x pattantunk, ma sajnos úgy látom megint nekimegyünk... Alatta szted gyorsabban leszünk 5,1 USD-n? thx, Rray
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.